Best Deals

Din dragoste pentru natură, călătorim în natură


Publicat la 2020-05-08 11:10:57

     Trăim momente fără precedent, iar cu siguranță majoritatea dintre noi ne întrebăm cum vor arăta călătoriile în viitorul apropiat pe timp de pandemie.  Lucrurile nu vor mai fi la fel așa cum eram obișnuiți. Trebuie să înțelegem că măsurile luate de autorități nu înseamnă o relaxare bruscă, pentru că riscul infectării va exista în continuare. Cel puțin pentru o perioadă trebuie să învățăm să trăim după noi reguli. Dar, trebuie să privim partea plină a paharului. În tot acest timp petrecut în autoizolare, ne-am pus ordine în gânduri și ne-am făcut planuri. Și mai mult, am înteles odată pentru totdeauna zicala Nu lăsa pe mâine tot ce poți face azi.     
    După toată această perioadă, oamenii își vor îndrepta atenția către natură, cea care ne oferă toate elementele esențiale pentru a ne spori fericirea. Oxigen Tour susține turismul românesc în natură  - pentru că aici suntem cel mai în siguranță. O bună perioadă de timp oamenii nu vor călători peste mări și țări, așa că este momentul prielnic să explorăm regiunile țării noastre. Suntem norocoși pentru că avem de toate și frumusețile țării noastre ne pot surprinde la fiecare pas.
   Pentru că facem parte din comunitatea montană, îți vom spune că traseele montane din România sunt prilejul perfect de a te pune în mișcare și a gusta din secretele naturii. Nu uita doar să te documentezi foarte bine înainte și de a avea echipamentul necesar atunci când pleci pe munte. Mersul pe munte este o experiență care crează depedență. Iar cu peisajele de vis pe care le vei putea admira odată ce mergi pe munte, te vei lăuda mult timp de acum încolo.