Best Deals
Excursiile weekendului 28-29 noiembrie Excursiile weekendului 5-6 Decembrie Excursiile weekendului 12-13 Decembrie Vacanță 1 Decembrie Revelion 2021

Publicat la 2020-05-21 14:19:29

Vrei o echipă mult mai unită și care să comunice mai eficient, dar nu știi cum să faci acest lucru? Ce spui despre un teambuiling Oxigen? Hai să ne cunoaștem mai bine și să punem la cale un teambuilding cu #experiențecaredaudependență.

Știm cu toții vorba unde sunt mulți puterea crește. Noi, la Oxigen, iubim să lucrăm cu și pentru oameni. Iar principalul nostru obiectiv este acela de a inspira participanții și a-i ambiționa să își atingă potențialul. Gândim experiențe personalizate și oferim posibilități diverse pentru membrii echipei în funcție de nevoile acestora.

                                       
 

Și cu toate acestea, te întrebi de ce un teambuilding Oxigen? Am pregătit special pentru tine câteva motive care să te convingă să alegi ce e mai bine pentru echipa ta.

 

Fugim de cei patru pereți din birou și alegem NATURA. O drumeție este poate cea mai bună variantă pentru membrii echipei tale. Nu numai că poate ajuta fiecare membru al echipei să se deconecteze de la sarcinile zilnice, dar îl ajută să își depășească propria zonă de confort. Mai mult, este o șansă foarte bună de a face puțină mișcare. Nu trebuie să îți faci probleme dacă nu ai experiența mersului pe munte, aici intervenim noi. Alegem cel mai potrivit traseu pentru membrii echipei tale și ținem cont de preferințele tuturor. O pauză și o gură de aer proaspăt luate la momentul potrivit detensionează corpul, mintea, spiritul. Dacă ești curios să afli mai multe despre drumeția ca metodă de teambuiliding pentru echipa ta, află mai multe informații