Best Deals
Excursiile weekendului 28-29 noiembrie Excursiile weekendului 5-6 Decembrie Excursiile weekendului 12-13 Decembrie Vacanță 1 Decembrie Revelion 2021

12 motive pentru care sa alegi concediu din 2020 in Croatia


Publicat la 2020-07-03 16:21:39

Am fost in Croatia de mai multe ori. Din experienta noastra am gasit 12 motive care credem ca sunt demne de luat in considerare cand iti planifici concediul de vara in 2020. Ce zici?


1. 2020 este cel mai bun prilej sa te bucuri de o Croație libera, linistita, departe de forfota obișnuită a turiștilor. Mai simplu spus, fără gălăgie, fără aglomerație. Vom lua pulsul tarii pe de-a-ntregul. 


2. Canyioing pe Raul Cetina sau adrenalina cum simțurile tale n-au mai avut șansa să experimenteze. E de trăit și mai apoi de molipsit și pe ceilalți. 


3. Via ferrata si un colt de stanca agatat deasupra Marii Adriatice. Adică invocam din nou adrenalina, insa de data asta rezonam cu Spider Man sa devenim parte dintr-un peisaj pe care îl și trăim. 


4. Relaxare. Apoi iar relaxare. Și încă o data relaxare, sa umplem bateriile peste limita admisa. Sălaș e malul Adriaticii. E vara și iubim sa ne lăsăm mângâiați de soare 4 zile la rand. 


5. Lacurile Plitvice in cel mai frumos parc national din Europa. Sau cum vom admira cel mai frumos turcoaz și șiruri întregi de cascade jucăușe. 


6. 2 capitale celebre, ca puncte de legatura, astfel incat sa ne faca traseul mai putin obositor: Budapesta si Zagreb. De ce? Pentru ca tânjim după apusuri pictate cu pasiune de natura și pentru pofta de cafea gustoasa și aromata. Budapesta și Zagreb se mândresc cu amândouă. 


7. Alpii Dinaricii sau tipul de munți după care tânjim când ne sufoca aglomerația din oraș. Da, da, genul acela de munți. 


8. 13 ore de soare pe zi, fructe de mare si apa turcoaz azurie heart


9. Plaje. Croaţiei se lauda cu cele mai spectaculoase din lume. Vom da note și suntem convinși ca cea mai mica va fi 10 :) 


10. Mancarea mediteraneana autentica: peste proaspăt, caracatita sub clopot, ulei de masline de casa, vin ademenitor; și ne referim și la VINo-ncoa. 


11. 2 in 1, contrast sau paradox - vacanta activa și, simultan, relaxare cât se poate. Am inclus in program multe activiati faine: rafting, canyooning, via ferrata, dar și plaja pana ne saturam de soare și de bronz. 


12. Un ghid fain: Diana de la Oxigen. Daca o cunosti – stii ca le descurca pe toate. Daca nu, e cazul sa vii sa te convingi. Ai 2 variante: ne dai dreptate sau ești total de acord cu noi. laugh

Anii trecuti a fost asa: