L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!
https://www.oxigentour.ro/image/catalog/Imagini Articole/Circuit-Croatia-si-Slovenia-ziua-8-Oxigen.jpg

10 motive pentru care sa alegi concediu in Croatia

Am fost in Croatia de mai multe ori. Din experienta noastra am gasit 10 motive care credem ca sunt demne de luat in considerare cand iti planifici concediul de vara in 2022. Ce zici?


1. 2022 este cel mai bun prilej sa te bucuri de o Croatie libera, linistita, departe de forfota obisnuita a turistilor. Mai simplu spus, fara galagie, fara aglomeratie. Vom lua pulsul tarii pe de-a-ntregul. 

2. Canyioing pe Raul Cetina sau adrenalina cum simturile tale n-au mai avut sansa sa experimenteze. E de trait si mai apoi de molipsit si pe ceilalti. 



3. Via ferrata si un colt de stanca agatat deasupra Marii Adriatice. Adica invocam din nou adrenalina, insa de data asta rezonam cu Spider Man sa devenim parte dintr-un peisaj pe care il si traim. 


4. Relaxare. Apoi iar relaxare. Si inca o data relaxare, sa umplem bateriile peste limita admisa. Salas e malul Adriaticii. E vara si iubim sa ne lasam mangaiati de soare 4 zile la rand. 

5. Lacurile Plitvice in cel mai frumos parc national din Europa. Sau cum vom admira cel mai frumos turcoaz si siruri intregi de cascade jucause. 

6. 2 capitale celebre, ca puncte de legatura, astfel incat sa ne faca traseul mai putin obositor: Budapesta si Zagreb. De ce? Pentru ca tanjim dupa apusuri pictate cu pasiune de natura si pentru pofta de cafea gustoasa si aromata. Budapesta si Zagreb se mandresc cu amandoua.

7. Alpii Dinarici sau tipul de munti dupa care tanjim cand ne sufoca aglomeratia din oras. Da, da, genul acela de munti. 

8. 13 ore de soare pe zi, fructe de mare si apa turcoaz azurie. 

9. Plaje. Croatia se lauda cu cele mai spectaculoase din lume. Vom da note si suntem convinsi ca cea mai mica va fi 10 :) 

10. Mancarea mediteraneana autentica: peste proaspat, caracatita sub clopot, ulei de masline de casa, vin ademenitor; si ne referim si la VINo-ncoa. 

Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”