Best Deals
Excursiile weekendului 28-29 noiembrie Excursiile weekendului 5-6 Decembrie Excursiile weekendului 12-13 Decembrie Vacanță 1 Decembrie Revelion 2021

Publicat la 2020-06-03 21:46:21

Vrei să încerci ceva nou și nu ai curajul să o faci? Ți-ar plăcea o vacanță la munte într-un loc în care să te conectezi la natură și unde să ai parte doar de aer proaspăt? Îți prezentăm câteva avantaje ale mersului pe munte care să te convingă să alegi numai #experiențecaredaudependență.

Poate că toată această perioadă de izolare te-a ajutat să te autoanalizezi și ți-ai dat seama că este momentul să ieși din zona ta de confort, așa că te gândești să încerci mersul pe munte. Pentru că Oxigen face parte din comunitatea montană, atunci nu putem decât să te încurajăm! Iar pentru aceea dintre voi care mai au nevoie de argumente, ne-am gândit să îți prezentăm o serie de beneficii ale mersului pe munte.

Ce poate fi mai frumos decât relaxarea în natură? Muntele este prilejul perfect de a fi în mijlocul ei și a te bucura de fiecare colțișor ascuns. Mai mult, este ocazia perfectă de a evada fie pentru o zi, sau într-o vacanță de câteva zile într-un loc lipsit de griji, cu multă liniște departe de agitația cotidiană cu care ești obișnuit. Sentimentul de libertate pe care îl capeți odată ce ai reușit să parcurgi un traseu nu poate fi egalat cu nimic altceva.

                                                         

Mișcarea și mersul pe munte te vor ajuta la întreținerea sau formare unei condiții fizice. Știm că primele trasee nu vor fi tocmai ușor de realizat și confortabile, mai ales pentru un începător. Dar, perseverența este cheia. Te vei obișnui treptat, de aceea nu trebuie să alegi pentru început traseele dificile. De asemenea, echipamentul este foarte important. De la haine până la bocanci, totul trebuie ales corespunzător. Dacă vrei să știi de unde îți poți alege echipamentul montan corespunzător, avem pregătit un articol pentru tine aici. Nu uita - Corpul are memorie kinstezeciă. Rezistența la efort, flexibilitatea sunt doar câteva dintre câștigurile pe care le vei obține în urma unor drumeții sau vacanțe la munte.

Muntele te disciplinează, te învață să fii o persoană mai organizată, dar și răb