Best Deals
Excursiile weekendului 28-29 noiembrie Excursiile weekendului 5-6 Decembrie Excursiile weekendului 12-13 Decembrie Vacanță 1 Decembrie Revelion 2021

Benficiile călătoriei ca activitate de teambuiliding


Publicat la 2020-05-27 11:43:52

Te-ai întrebat vreodată cum îți poți face membrii echipei să comunice mai eficient și în același timp să le oferi #experiențecaredaudependență? Oxigen îți propune călătoria ca o variantă a unui teambuiliding de succes.

Noi la Oxigen nu privim călătoria doar ca pe o vacanță, ci mai mult ca pe o experiență de viață. Pentru noi călătoria presupune explorarea unor locuri noi, cunoașterea altor culturi, găsirea unor colțuri din lumea mare care ne fac să credem că suntem atât de mici, și câte și mai câte. Mai mult, călătoria este un drum spre autocunoaștere, pentru că întotdeauna îți vei depăși zona de confort și vei descoperi lucruri despre tine pe care poate nu le știai. Te vei relaxa, poate vei mai și obosi, dar cu siguranță te vei întoarce acasă cu o amintire de neuitat pe care o vei povesti toată viața.

Gândim lucrurile personalizat pentru echipa ta și ne străduim să oferim cele mai bune variante de teambuiliding. De aceea, suntem încrezători că o călătorie este una dintre opțiunile reușite pe care noi le-am pus la cale în ultima perioadă. Ca să te convingem că avem cea mai bună soluție, am pregătit câteva beneficii de care echipa ta se va bucura odată ce vei alege călătoria pentru un teambuiliding.

                                                    

Întotdeauna o călătorie va ajuta la ameliorarea stresului. Deadline-urile apăsătoare, tensiunea acumulată și chiar divergențele pot fi rezolvate printr-un teambuiliding. O călătorie alături de Oxigen nu reprezintă o vacanță, ci mai mult, un cumul de activități antrenante, relaxante care să îți ajute echipa să uite de stresul de la birou.