Best Deals
Excursiile weekendului 28-29 noiembrie Excursiile weekendului 5-6 Decembrie Excursiile weekendului 12-13 Decembrie Vacanță 1 Decembrie Revelion 2021

Publicat la 2020-10-15 16:20:24
  • Diana (ghid Oxigen, prietena mea, ființa aia enervantă care te simte și pe whatsapp când ceva nu e în regulă): Ți-am luat bilet de avion, mergi în Spania, nu stai acasă ca trista de ziua ta, faci un vârf! A, și vezi că plecăm poimâine.
  • Eu: Bine că nu m-ai anunțat mâine, atunci poate aveam o problemă, dar azi, cu 2 zile înainte de a pleca o săptămână de acasă, a face un vârf de peste 3000m… e acceptabil având în vedere că alte plecări de-ale noastre au fost și mult mai din scurt.

            Așa încep aventurile mele. Pe de o parte o iubesc pe ființa asta care îmi colorează viața și mă simte de la sute de kilometri, pe de altă parte, mi-e frică uneori să îi răspund la telefon că știu ce potențial are.

            În acel moment îmi venea să o pup că mă scoate dintr-o pasă proastă și să o omor, în același timp, pentru că aveam practic doar o zi la dispoziție să mă pregătesc și să ajung la Otopeni.

            Dumnezeu știe ce am aruncat în bagajul ăla, dar cumva am avut de toate și pentru urban, plajă și un minunat traseu până aproape de 3500m.

            Gașca pentru Spania a fost fantastică, iar luna iulie în Spania avea să ofere nopți numai bune să te pierzi pe străduțele ei cu miros de mare, necunoscut și nou.

            După câteva zile pentru vizitat și plajă, ne-am cazat într-un