Best Deals
Excursiile weekendului 17-18 aprilie Excursiile weekendului 24-25 aprilie Vacanță de vară

Publicat la 2021-02-10 12:16:58

Cand auzi Vacanta in Cappadocia, primul gand care iti vine in minte este zborul cu balonul cu aer cald. 

Apoi, incepi sa simti un mix de emotii care mai de care mai puternice. Sigur, prima data apare entuziasmul, doar stii ca o sa zbori cu balonul, e ceva nou pentru tine si din poze pare o poveste nemaipomenita. Apoi, parca teama de necunoscut iti bate la usa. Deschizi usa, faci cunostinta apoi te gandesti ca ai nevoie de o aventura, si pleci la drum cu valiza plina de vise, ca doar te-ai nascut calator.

Nu stiu daca asa functionezi si tu, dar eu am fost modelul de mai sus. Cand m-am hotarat sa plec in Cappadocia, am lasat pandemia, am lasat teama de necunoscut si am imbratisat entuziasmul si pasiunea de a calatorii. S-a dovedit a fi alegerea potrivita la momentul potrivit, caci a iesit o vacanta demna de povestit nepotilor.

Asadar, iata ca in dimineata de Craciun m-am trezit la aeroport cu ditamai bagajul, pregatita pentru 11 zile de vacanta in Turcia. Nu am plecat singura. Sunt de parere ca vacantele sunt mai frumoase cand ai cu tine pe cineva, cu care sa impartasesti pasiunea si nebunia. Eram eu si G., si o vacanta planificata in doua etape: relaxare in Istanbul si aventura in Cappadocia.

 

Primele 3 zile am fost „Lost in Istanbul”. Ne-am plimbat pe unde au vrut picioarele noastre, minim 20 km in fiecare zi. Plecam