Best Deals
Excursiile weekendului 28-29 noiembrie Excursiile weekendului 5-6 Decembrie Excursiile weekendului 12-13 Decembrie Vacanță 1 Decembrie Revelion 2021

Reîntoarcerea pe poteca montană. Fii responsabil!


Publicat la 2020-05-04 18:40:29

                    Pentru noi  cei din comunitatea montana, dorinta arzatoare, obiceiul sau experienta, am putea considera ca sunt biletul necesar de a ne reintoarce pe potecile montane cat mai curand. Si este si normal pentru ca muntele reprezinta sanatate si libertate, doua lucruri pe care nu prea le mai simtim in jurul nostru in ultimul timp. Vestea buna este ca acest lucru se va intampla.

Vestea si mai buna este ca la Oxigen Tour gandim pahete care sa se potriveasca pentru aceasta noua normalitate, incercand sa tinem astfel cont de tot ceeea ce se intampla la nivel national si global, si punand asa cum bine v-am obisnuit siguranta pe primul plan.

Chiar daca masurile luate de catre autoritati se vor relaxa de la o anumita data, asta nu inseamna ca riscul infectarii dispare brusc. Cel putin pentru o perioada trebuie sa invatam sa traim cu regulile impuse de coronavirus. Indiferent ca suntem in oras sau pe poteca montana.

Sa fim responsabili! Sanatatea si siguranta noastra sunt pe primul plan daca vrem sa ne intoarcem cat mai repede la stilul de viata cu care am fost obisnuiti.

 

Oxigen va recomanda o serie de sfaturi astfel incat reintoarcerea pe poteca montana sa fie in siguranta:

 

  • Evitati locurile aglomerate! Indiferent ca suntem in oras sau suntem pe munte, aceasta recomandare se pastreaza. Astfel, incercati sa nu mergeti in grupuri mari, incercati sa nu circulati cu trenul sau cu mijloace de transport in comun, incercati sa nu faceti popasuri la cabane sau refugii unde deja sunt foarte multe persoane (in acest moment cabanele sunt inchise), sa nu opriti la benzinarii unde sunt deja foarte multe masini parcate. Ideal ar fi sa mergeti in grupuri mici doar cu persoane pe care le cunoasteti si pe cat posibil cu masini personale. Stim ca asta e mai greu, in special pentru cei ce nu au masini, dar nu credem ca e imposibil.