O aventura cat o viata: pe urmele lui Magellan in Patagonia


Publicat la 2017-07-28 15:44:53

Te trezesti dimineata la aceeasi ora. Dus, cafea, metrou sau masina. In functie de preferinte te inghesui cu alti calatori in metrou, sau stai la cozi pe la semafoarele din Bucuresti. In tre timp citesti o carte (daca esti in metrou), sau scroluiesi Facebook-ul daca semaforul nu se mai termina. Ajungi la munca (mailuri, sedinte, telefoane – tot timpul e la fel), pleci de la munca. Te duci in oras, sau direct acasa, obosit.

Te trezesti dimineata la aceeasi ora. Dus, cafea, metrou sau masina
..

Din cand in cand un prieten isi mai etaleaza fotografiile din vacanta. Sunt din Africa, din Asia sau poate din Noua Zeelanda. Suspini
nu ai timp si poate nici bani de astfel de aventuri. Oare chiar nu ai bani? Sau 2 saptamani pe an pentru o vacanta de care iti aduci aminte o viata si povestesti nepotilor inseamna prea putin?

Imi aduc aminte cum un grup de prieteni in urma cu vreo  4 ani a plecat in Peru timp de 3 saptamani. Atunci mi se parea prea scump. Daca am fi mers 2 persoane, de banii aia ne luam o masina. Ei
masina nu ne-am laut, nici in Peru nu am mers, si cu amintirile dezamagirii am ramas. Pentru ca niciun sacrificiu nu e prea mare, mai ales cand solutii exista.

La Oxigen Tour ne putem indeplini visele pe credit.  Da, functioneaza chiar si pentru calatorii, nu doar daca vrei sa iti cumperi un televizor nou (cu toate ca si cel vechi este la fel de bun). Daca ai card de cumparatoruri  la Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank sau BRD Finance poti plati excursia direct pe site-ul www.oxigentour.ro cu cardul.

Pentru ce fel de excursii poti folosi platile cu cardul de credit? Pentru toate J. Poate visul tau este sa vezi rasaritul din desert in Maroc, sau sa ajungi la capatul pamantului in Patagonia. Toate experientele pot fi ale tale.

Daca nu ai card de credit – poti folosi sitemul Oxigen in rate. Tu platesti in rate – si ai experiente full. Prima rata trebuie sa fie de minim 30% din tariful excursiei. Restul ratelor pot varia in functie de posibilitati, astfel incat cu minim o saptamana inainte de excursie, sa achiti toata suma de bani. Poti face asta prin transfer bancar sau OP. Conturile in care poti transfera echivalentul excursiilor pot fi gasite pe site-ul www.oxigentour.ro .

Cum iti spuneam: te trezesti dimineata la aceeasi ora. Dus, cafea, metrou sau masina. Din cand in cand iti permiti sa vezi cele mai frumoase locuri de pe pamant. Poate fi Patagonia, Argentina, desertul Sahara, Muntii Atlas, plajele insulei Tenerife , sau fiordurile din Norvegia. Cu cat vezi mai multe, cu atat iti dai seama cat de putine stii. Iar backgroundul de pe telefon sau de pe calculator nu e musai sa fie copiat de pe google. Il poti fotografia chiar tu.

Photo credit: http://www.wildernesstravel.com/trip/argentina/patagonia-hiking

Scrie-ne pe WHATSAPP