Best Deals
Excursiile weekendului 28-29 noiembrie Excursiile weekendului 5-6 Decembrie Excursiile weekendului 12-13 Decembrie Vacanță 1 Decembrie Revelion 2021

Publicat la 2020-04-24 14:50:04

Știm că majoritatea dintre voi, la fel ca și noi și-au făcut planuri mari pentru acest an în ceea ce privește călătoriile. Din păcate, situația actuală ne împiedică să gustăm lumea așa cum ne dorim cu toții. Dar, din fericire, tehnologia vine în ajutorul nostru ca să putem pleca măcar cu privirea în câteva dintre cele mai frumoase locuri ale planetei.  Așa că, să ne așezăm comfortabil pe canapea și să începem călătoria!

1. Machu Picchu, Peru

Machu Picchu reprezintă unele dintre cele mai frumoase și enigmatice locuri străvechi din lume. Multe detalii despre construcția sitului sunt încă o enigmă. Machu Picchu este situat la 2,430m deasupra nivelului mării, în mijlocul unei păduri tropicale de munte, într-un cadru extraordinar de frumos. Turul de vizitare include un ghid vocal un informații despre arhitectură și istorie. Link-ul de vizitare este aici.

*În cazul în care lucrurile vor decurge bine, atunci noi plecăm în Peru în septembrie. Pentru mai multe informații aici

2. Piramidele din Giza, Egipt

Piramidele din Giza au fost construite în urmă cu aproximativ 4.500 de ani în perioada Egiptului Antic, fiind de fapt morminte grandioase pentru faraoni. Piramidele din Giza reprezintă un complex format din 3 piramide: Marea Piramidă din Giza, Piramida lui Khafre și Piramida Menkaure. Turul de vizitare este unul spectaculos, asemenea piramidelor.