Excursie la cele mai frumoase cascade din Balcani

City Break, Relaxing

Cand?

17 februarie 2018

Unde?

Poveste de iarna in Balcani

Cat?

150,00 lei

Locuri disponibile

2

Oxigen te duce intr-o excursie de o zi in cea mai frumoasa zona a Bulgariei, Lovech si Krushuna. Daca totusi iarna nu isi intra in drepturi, si povestea nu vrea sa fie cu zapada, obiectivele merita vizitate.
O zi de relaxare in care descoperim locuri noi si unice in Europa: cascade inghetate, podete de lemn, fulgi de gheata.

Ne intalnim dimineata la ora 6:00 la Hotel Horoscop – Piata Unirii si pornim pe ruta Bucuresti-Giurgiu-Krushuna-Lovech.
Vom opri pe rand la Krushuna, Lovech si Devetaska.

Krushuna este o locatie unica in Balcani. Aici ne vom bucura de minunile oferite de peisaj. Cascade lungi, cristaline ce coboara lin pe un covor de muschi verde crud. Pesteri adanci cu ferestre sculptate pe acoperisul acestora.

Pestera Devetashka -  o imensa lume subterana ne astepta sa o fotografiem. Minunile naturii ne vor urmari la fiecare pas.

La cativa kilometri distanta vom intra in Lovech. Un orasel micut (de marimea Reghinului), presarat cu strazi pietruite si cladiri cochete. Orasul ne va oferi un aer boem, intr-o arhitectura medievala. Ne vom plimba pe celebrul Pod Acoperit si ne pozam pe stradutele cartierului Verosha. Incheiem traseul cu o panorama asupra orasului de pe Fortaretei Hissar.

Vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 22:00 in functie de trafic si de vama.

Tariful acestei excursii include:
-transport cu autocarul pe traseul propus
-ghid insotitor pe tot parcursul traseului

Nu sunt incluse:
-cheltuieli personale
-intrarile la obiective: Fortareata Hissar –aproximativ 5 leva; Pestera Devetashka – aproximativ 3 leva, Parcul National Krushuna: aproximativ 3 leva;

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Balcani - cascade": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 20 ianuarie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 20 ianuarie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Marius Marcu
Marius este alături de Oxigen de aproape 5 ani, experiență ce i-a schimbat radical viața! Fire sociabilă și energică, iubește muntele și natura. Un om de Ăźncredere pe care te poți baza, Marius este expertul nostru Ăźn prim ajutor, fiind Ăźntotdeauna Ăźn alertă și atent la fiecare pas pe care Ăźl facem.
Citeste mai mult
Gabriela Gingu
Gabriela este persoana care se ocupă de marketingul și de imaginea Oxigenului. Ea reuƟeƟte să facă cu succes legătura Ăźntre marketing Ɵi aventură, și Ăźn același timp ne temperează Ɵi ne promovează valorile.
Citeste mai mult

Tura se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In situatia in care grupul minim nu se strange, sau excursia nu se realizeaza din vina organizatorului, Oxigen Tour va returna banii celor inscrisi in cadrul pachetului turistic.