Excursie in martie spre Varful Papusa

Trekking

Cand?

24 martie 2018

Unde?

Păpușa

Cat?

117,00 lei

Locuri disponibile

0

La sfârșit de martie, dorul de ducă ne cheamă, ca de fiecare dată, pe munte. De aceasta data, alegem  sa facem trekking în Iezer. Nu vă faceți griji, distracția și voia bună sunt la ele acasă!

Lasam adrenalina sa pulseve in vene si ne aventuram spre Varful Papusa.

Pornim dis-de-dimineață, la ora 6:00, din fața Hotelului Horoscop într-o aventură care ne scapă de haosul urban. Ne îndreptăm spre Câmpulung, ca mai apoi să ajungem la poalele
Iezerului și să ne înarmăm cu adrenalină și entuziasm, în caz că nu am făcut asta din autocar. Pornim ascensiunea spre Păpușa.


Traseul nu prezintă porțiuni de cățărare. Deci nu este dificil de parcus. Ne așteaptă un drum în care predomină culmile prelungi și golașe. Mama natură este darnică aici cu panoramele.


Ajungem până la 2393 metri altitudine pe Vârful Păpușa, unde vom putea admira o priveliște pe care nu vrem să o descriem în cuvinte. Ținem în mana Ciucașul, Bucegii, Piatra Craiului și întreg Făgărașul, undeva departe în spate. Ne pozăm, ne distrăm, ne odihnim, ca mai apoi să coborâm înapoi.


Ne întoarcem la Autocarul Bucuriei și sperăm să fim la ora 22 în București, dar suntem dependenți de trafic.

Echipament necesar:

- Bocanci trei sezoane(obligatoriu)

- Rucsac de tură (obligatoriu)

- Geacă (obligatoriu)

- Bete de trekking (opțional)

- Pantaloni de trekking (obligatoriu)

- Frontala/Lanterna

- Pelerina de ploaie

- Parazapezi

Tariful include:
- Transport cu autocarul
- Ghidaj

Nu sunt incluse: celelalte cheltuieli personale.

Modalitate de plată:
Pentru rezervarea unui loc, puteți achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Vârful Păpușa ": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 1 martie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 14 martie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Adrian Ionel
Adi, așa cum îi spun apropiații, este o persoană sociabilă, organizată și plină de energie.
Citeste mai mult
Marius Marcu
Marius este alături de Oxigen de aproape 5 ani, experiență ce i-a schimbat radical viața! Fire sociabilă și energică, iubește muntele și natura. Un om de încredere pe care te poți baza, Marius este expertul nostru în prim ajutor, fiind întotdeauna în alertă și atent la fiecare pas pe care îl facem.
Citeste mai mult

Tura se organizează pentru un număr minim de 30 de participanți. În situația în care grupul minim nu se strânge sau excursia nu se realizează din vina organizatorului, Oxigen Tour va returna banii celor înscriși în cadrul pachetului turistic.