Excursie in martie spre Varful Papusa

Trekking

Cand?

24 martie 2018

Unde?

Păpușa

Cat?

117,00 lei

Locuri disponibile

0

La sfâr╚Öit de martie, dorul de duc─â ne cheam─â, ca de fiecare dat─â, pe munte. De aceasta data, alegem  sa facem trekking în Iezer. Nu v─â face╚Ťi griji, distrac╚Ťia ╚Öi voia bun─â sunt la ele acas─â!

Lasam adrenalina sa pulseve in vene si ne aventuram spre Varful Papusa.

Pornim dis-de-diminea╚Ť─â, la ora 6:00, din fa╚Ťa Hotelului Horoscop într-o aventur─â care ne scap─â de haosul urban. Ne îndrept─âm spre Câmpulung, ca mai apoi s─â ajungem la poalele
Iezerului ╚Öi s─â ne înarm─âm cu adrenalin─â ╚Öi entuziasm, în caz c─â nu am f─âcut asta din autocar. Pornim ascensiunea spre P─âpu╚Öa.


Traseul nu prezint─â por╚Ťiuni de c─â╚Ť─ârare. Deci nu este dificil de parcus. Ne a╚Öteapt─â un drum în care predomin─â culmile prelungi ╚Öi gola╚Öe. Mama natur─â este darnic─â aici cu panoramele.


Ajungem pân─â la 2393 metri altitudine pe Vârful P─âpu╚Öa, unde vom putea admira o priveli╚Öte pe care nu vrem s─â o descriem în cuvinte. ╚Üinem în mana Ciuca╚Öul, Bucegii, Piatra Craiului ╚Öi întreg F─âg─âra╚Öul, undeva departe în spate. Ne poz─âm, ne distr─âm, ne odihnim, ca mai apoi s─â coborâm înapoi.


Ne întoarcem la Autocarul Bucuriei ╚Öi sper─âm s─â fim la ora 22 în Bucure╚Öti, dar suntem dependen╚Ťi de trafic.

Echipament necesar:

- Bocanci trei sezoane(obligatoriu)

- Rucsac de tur─â (obligatoriu)

- Geac─â (obligatoriu)

- Bete de trekking (op╚Ťional)

- Pantaloni de trekking (obligatoriu)

- Frontala/Lanterna

- Pelerina de ploaie

- Parazapezi

Tariful include:
- Transport cu autocarul
- Ghidaj

Nu sunt incluse: celelalte cheltuieli personale.

Modalitate de plat─â:
Pentru rezervarea unui loc, pute╚Ťi achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Vârful P─âpu╚Öa ": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expedi╚Ťiei.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 1 martie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 14 martie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Adrian Ionel
Adi, a╚Öa cum ├«i spun apropia╚Ťii, este o persoan─â sociabil─â, organizat─â ╚Öi plin─â de energie.
Citeste mai mult
Marius Marcu
Marius este al─âturi de Oxigen de aproape 5 ani, experien╚Ť─â ce i-a schimbat radical via╚Ťa! Fire sociabil─â ╚Öi energic─â, iube╚Öte muntele ╚Öi natura. Un om de ├«ncredere pe care te po╚Ťi baza, Marius este expertul nostru ├«n prim ajutor, fiind ├«ntotdeauna ├«n alert─â ╚Öi atent la fiecare pas pe care ├«l facem.
Citeste mai mult

Tura se organizeaz─â pentru un num─âr minim de 30 de participan╚Ťi. În situa╚Ťia în care grupul minim nu se strânge sau excursia nu se realizeaz─â din vina organizatorului, Oxigen Tour va returna banii celor înscri╚Öi în cadrul pachetului turistic.