De Rusalii la Nessebar – perla Marii Negre

Party, Relaxing

Cand?

28 mai 2018

Unde?

Nessebar

Cat?

155,00 lei

Locuri disponibile

0

Satui de aglomeratie, fugim o zi la Nessebar – un paradis in aer liber. Peninsula Nessebar seamana cu un colt de Mediterana ori Adriatica, desi este adanc inradacinata in Balcani si este aproape de Bucuresti.

Nessebar este o zona a contrastelor, unde cladirile vechi si pline de acel ceva care te fac sa crezi ca sunt acolo de acum 3000 de ani ies in evidenta in mijlocul apei. Dar sa purcedem la drum.

Program

La ora 05.00 ne vedem la Hotel Horoscop pentru a ne urca in Autocarul Bucuriei cu destinatia: Nessebar. Drumul trece repede si in cateva ore autocarul parcheaza la malul marii, iar noi luam pulsul orasului – care nu doarme niciodata. Totul e viu si colorat la inceput pentru a face ulterior loc orasului vechi ce da de fapt faima micutei peninsule. O peninsula mica si pitoreasca, incarcata de istorie si traditie, pazita de Marea Neagra.

Ce vom vizita:

  • Zidurile Fortaretei ce dateaza din secolele  III-IV;
  • Cladiri medievale inca locuite, cu mori de vant si pescari batrani;
  • Biserica Sfantul Ioan – merita atentia noastra, mai ales ca mergem de Rusalii aici;
  • Orasul vechi cu strazi inguste si pietruite – ce se lauda a fi unul dintre cele mai vechi din Europa;
  • Multe carciumioare cu merinde traditionale, fruncte de mare si peste bun.

Ne vom pierde cu usurinta pe strazile vechiului oras, dar Autocarul Bucuriei ne cheama la el. Vom ajunge in Bucuresti tarziu, in jurul orelor 22.00-23.00 in functie de trafic si formalitati vamale.

Tariful include:

- Transport cu autocarul pe ruta menționată

- Ghid

 

Nu sunt inscluse:

- Mesele nespecificate

- Loc preferential în autocar - 10 euro

 

 Modalitate de plata:

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );

• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.

• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Nessebar": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar

• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

 

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

 

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

 

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 20 mai. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 20 mai.

 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Radu Ghiorma
Radu G. este o persoană dedicată și serioasă. Îi place să ofere siguranță turiștilor, de aceea este tot timpul calculat. Este dispus să împărtășească tainele muntelui cu ceilalți, și face acest lucru cu plăcere. În același timp, Radu este fotograful Oxigen, o pasiune ce și-o asumă pe cele mai dificile trasee - pentru ca tu să ai amintiri imortalizate!
Citeste mai mult
Diana Chilea
Diana are un suflet nomad, iar pașii au purtat-o până acum pe 4 continente: Africa, America de Nord, America de Sud și Europa.  Este omul pe care îl vrei lângă tine indiferent de destinație. Veselia ei, camaraderia, simțul organizatoric și stăpânirea de sine sunt doar câteva dintre calitățile ei. 
Citeste mai mult

Tura se realizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In cazul in care tura nu se realizeaza din vina Oxigen Tour, agentia va returna banii persoanelor care au achitat pachetul.