Vârful Korab – un vârf, 2 țări: Macedonia și Albania | OxigenTour

Vârful Korab – un vârf, 2 țări: Macedonia și Albania

Trekking, City Break, Relaxing
Last minute
Pret redus

Cand?

11-14 octombrie 2018

Unde?

Korab

Cat?

195,00€
139,00€

Locuri disponibile

2

În 2019 urcăm din nou pe Korab. Hai cu noi! https://www.oxigentour.ro/Varful-Korab-si-Marea-Adriatica

Munte, am nevoie de tine ca pământul de ploi!

Cum ne este obiceiul plecăm pe cele mai înalte vârfuri din Europa. Pentru această toamnă avem planificat Vârful Korab din Alpii Dinarici, cel mai înalt vârf din Macedonia și Albania.  2764 metri ne așteaptă să îi urcăm în 3 zile de aventură la prietenii noștril din Balcani. Peisajul te lasă ușor cu gura căscată alternând armonios cu munți când blânzi, când aprigi și stâncoși. Dar mai bine, șezi binișor deoparte și urmărește programul, iar apoi rezervă-ți un loc.

Ne intalnim la ora 21.00 la Hotel Horoscop, Piata Unirii. Destinatia vacantei: Varful Korab.  Noaptea va trece repede, iar dimineata ne leaga de Canionul Matka - o casa cu pesteri si specii de fluturi unice in lume. Dupa o usoara plimbare in jurul canionului pornim din nou spre Albania.  De la granita pana in oraselul unde vom innopta urmatoarele zile, mai sunt doar 30 km. Avem o zi intreaga pentru relaxare si recapatarea fortelor. Maine urcam la 2764m.

Dis de dimineata vom fi transferati la Radomire – un oras situat la 1250m deasupra nivelului marii. De aici vom incepe ascensiunea spre Varful Korab. Astăzi urcăm un vârf al cărui acces a fost permis doar de curând alpiniştilor şi turiştilor: Golem Korab, în macedoneană sau „Maja e Korabit” în albaneză. Vom avea ocazia să ne bucurăm de peisaje sălbatice, cu pereţi de stâncă uimitori şi covoare întinse de flori mediteraneene. Va fi o zi lunga, cu un traseu de aproximativ 10 ore. Dar va merita. Seara revenim in Peshkopia.

Astazi revenim acasa, dar nu inainte de a explora baile termale din Peshkopi. Ne relaxam pentru ca apoi ne asteapta un drum lung. Ajungem in Bucuresti in jurul orei 22-23.00.

Tariful include:

  • Transport cu autocarul: Bucuresti – Peshkopia si retur;
  • Transfer Peshkopia – Radomire si retur cu microbuzul;
  • 2 nopti cazare la Hotel Piazza (***) sau asemanator;
  • 2 mic dejun;
  • Vizita la baile termale din Peshkopia;
  • 2 ghizi insotitori din partea Oxigen Tour;

 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Korab": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 30% din tariful excursiei pana la data de 15 septembrie. Pachetul se achita integral pana la data de 1 octombrie. . 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

 

Echipament necesar:

- bocanci 3 sezoane

Participarea la această excursie este condiționată de echiparea participanților cu încălțăminte pentru drumeție, de 3 sezoane (acoperă glezna, oferă stabilitate și confort ridicat în deplasare). Mai multe informații despre încălțămintea potrivită găsești aici:  https://www.oxigentour.ro/blog/echipament-montan-bocanci-partea1

- windstopper / geacă impermeabilă

- pantaloni de trekking

- cremă cu factor de protecție UV

- ochelari de soare

- șapcă / buff

- rucsac de tură 25-30l

- lanternă frontală

- parazăpezi

- bețe trekking (op