Best Deals
Excursiile weekendului 31 oct-1 nov Excursiile weekendului 7-8 noiembrie Excursiile weekendului 14-15 noiembrie Aventurile de martea

Teambuilding


 

Echipele de succes fac ceea ce alte echipe nu sunt pregatite sa faca.

Depasirea provocarilor fizice necunoscute poate ajuta managerii si angajatii sa invete cum sa colaboreze si sa comunice eficient.

Activitatile de team building Oxigen inspira participantii si ambitioneaza echipele pentru a-si atinge potentialul.


 

   Caracteristicile pe care echipa le poate dezvolta sunt urmatoarele:

   1. Comunicare intr-un mod deschis si sincer

   2. Concentrare pe problema sau obiectiv si nu pe un individ

   3. Reuseste sa aiba incredere in sine si in colegii sai

   4. Intelege obiectivul echipei si a rolului tau in atingerea obiectivului

   5. Invata sa sprijine membrii echipei atunci cand isi asuma riscurile pentru atingerea obiectivelor 

   6. Intelege interdependenta in cadrul echipei si importanta fiecarui membru al echipei

 

 

Este bine știut ca echipele vor obtine intotdeauna mai mult decat un individ. Oxigen foloseste diferite jocuri, activitati sau exercitii pentru a dezvolta sau pentru a descoperi anumite caracteristici ale individului care sunt importante pentru ca echipa sa devina una eficienta.

 

Poate te întrebi dacă functioneaza aceste tipuri de activitati de team building? sau la sfarsitul lor se vor rezolva conflictele si va creste increderea intre membrii echipei?

Pe scurt, raspunsul este DA!

Care sunt problemele cheie de organizare cu care se confrunta echipa ta?

 

Experientele gandite de Oxigen vizeaza intotdeauna cresterea increderii -  un fundament crucial pentru orice echipa eficienta. Participantii se simt apreciati si motivati sa faca tot posibilul la munca dupa un astfel de eveniment de construire a echipei. De aceea, este important ca activitatea sa fie facuta bine si sa faca oamenii sa se simta apreciati.

 

Acesta este motivul pentru care noi ne-am gandit sa oferim  o mare varietate de activitati in aer liber, distractive, interactive, construite pentru echipa si care nu trebuie neaparat sa fie dificile sau costisitoare. De la excursii de drumetie la programe cu tematica si obiective si aventuri in aer liber palpitante.