Revelion 2018 in Grecia la Salonic

City Break, Party, Relaxing
Last minute

Cand?

30 decembrie 2017-02 ianuarie 2018

Unde?

Revelion in Grecia

Cat?

290,00€

Locuri disponibile

0

Petrecerea de revelion inseamna distractie. Daca iti doresti sa petreci noaptea dintre ani intr-un hotel select la malul Marii Egee in al doilea oras ca marime din Grecia atunci propunerea noastra de revelion este in mod sigur cea mai potrivita pentru tine!

30 decembrie – Plecam spre Salonic. Hotelul Holiday Inn***** va fi gazda noastra primitoare pe parcursul celor 3 nopti.Ajungem la hotel in cursul serii si dupa  ce ne cazam, pornim la pas pe stradutele Salonicului – un oras incarcat de istorie. A facut parte pe rand din Imperiul Roman, Imperiul Bizantin si Imperiul Otoman si pastreaza inca influentele tuturor celor care au trecut pe aici. Vom merge spre faleza unde vom admira Turnul Alb – simbolul orasului Salonic

 31 decembrie –  Ziua de astazi o vom dedica petrecerii de revelion! In prima partea a zilei vom cauta magazinele inca deschise pentru ultimele cumparaturi din 2017 iar cand se lasa seara ne adunam in sala de evenimente a hotelului si dam startul petrecerii. Sa curga sampania si voia buna!  La multi ani 2018!

1 ianuarie –  Zi de relaxare si recuperare dupa petrecerea de revelion. Strazile vor fi astazi destul de goale prin urmare ne putem plimba spre cele mai frumoase atractii ale Salonicului: Arcul lui Galerius Maximianus – un arc de triumf construit in anul 204 ridicat in cinstrea victoriei persilor, Palatul lui Galerius, Rotonda – Templul Roman sau Hagios Demetrios – cea mai mare biserica din Grecia.

2 ianuarie – Dupa mic dejun si cafea  pornim spre casa.

Cat costa vacanta de revelion? 

Tariful include:

290 euro:

 • Cazare 3 nopti cu mic dejun tip bufet la Hotel Holiday Inn*****
 • Acces internet wireless la hotel;
 • Insotitor roman de grup de tot parcursul excursiei;
 • Copiii sub 6 ani in camera twin  + pat extra merg gratuit.
 • Pentru petrecerea de revelion copiii intre 05-12 ani au 50% reducere 

Tariful nu include:

 

 • Petrecere de Revelion + meniu obligatoriu 5 feluri de mancare diferite oferite de hotel fara bauturi: 70 Euro/persoana sau obligatoriu 7 feluri de mancare diferite oferite de hotel fara bauturi: 100 Euro/persoana ;
 • Cheltuieli bilete sau intrari la obiective turistice pe parcursul excursiei;
 • Mesele si orice alte cheltuieli nespecificate in cadrul cheltuielilor incluse;
 • Loc preferential in autocar (10 euro);
   

Atentie! Programul sugerat de catre Ghidul Oxigen este optional iar participantii pot alege sa petreaca vacanta la Revelion dupa propriul program.

Inscrierile se fac prin achitarea unui avans de 30% din costul pachetului de revelion pana la data de 10 noiembrie 2017. Costul total al pachetului de revelion, inclusiv cina de revelion trebuie achitat pana pe data de 10 decembrie 2017.

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Revelion Salonic ": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Revelionul se realizeaza pentru un numar de minim 30 turisti. 
Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864


 

Andrei Voicu
Andrei este o persoană veselă și dedicată - el este cel care îți va oferi un zâmbet și un gând bun oricând are ocazia.
Citeste mai mult
Ștefan Ionescu
Experiența lui în alpinism și atelierele de park adventure și ture montane îl fac pe Ștefan un bun planificator al celor mai senzaționale aventuri. Cu o gândire strategică și practică, Ștefan este un ghid cu temeinice cunoștințe tehnnice, remarcat de foarte multă lume și iubit de turiști.
Citeste mai mult

Transportul pentru Revelion 2018 in Grecia se realizeaza pentru un numar de minim 20 turisti.