Best Deals
Excursiile weekendului Excursiile weekendului 2-3 Iulie Vacante 2022

Oxigen 2500+


Experiențe care dau dependență la peste 2500 metri altitudine in grup restrans.

Pentru că nu ne impunem limite, ci lăsăm lucururile să se așeze de la sine și avem curaj, am pregatit seria Oxigen 2500+ pentru cei cu spirit de aventura si conditiei fizica peste medie.

 În 2020, am născocit o altă latură a experiențelor care dau dependență. Este un proiect la care se muncește cu mult drag și cu mult spor și din care suntem convinși că vă veți bucura la maxim.

 

Oxigen 2500+  te duce pe cele 13  vârfuri din România de peste 2500 metri altitudine. Provocari:

  • Drumetii lungi de peste 8 ore dus-intors;
  • Diferente de nivel de peste 1000m;
  • Atunci cand drumetia o cere, cu noapte petrecuta la cort sub cerul plin cu stele;

 

Experiența de pe munte se materializează cu un carnet în care îți poți așterne gândurile și părerile după fiecare tură. În acest mod, căutăm să cunoaștem muntele, să ieșim din zona de confort și să ne bucurăm de sentimentul de libertate pe care nu ni-l  oferă înălțimea și natura. După fiecare vârf bifat, obții și dovada fizică că ai spus „da!” provocării noastre printr-o ștampilă.

Proiectul este despre și pentru cei care vor să fie parte dintr-o poveste cu varfuri, experiente si natura. Este o provocare pe care o lansăm cu sufletul plin de entuziasm și de încredere că sus ne așteaptă întreaga lume. O avem la picioarele noastre și nici nu suntem conștienți de asta. Iar cel mai fain sentiment este acela care vine la pachet cu „am reușit!” și ”am făcut-o și pe asta!”. De aceea, noi credem cu convingere că este de neratat.

 

Fă-ți curaj. Ia-ți bocancii în picioare. Pune-ți zâmbetul pe buze. Restul, lasă-l în seama noastră, iar la sfarsit de 2020 fii mandru de tine ca ai parcurs toate va