Best Deals
Excursiile weekendului 18-19 septembrie Excursiile weekendului 25-26 septembrie Excursie Moldoveanu Top Experiente EVEREST BASE CAMP

Treasure Hunt în satele de munte


Experiențele noi ne pregătesc să cucerim orizonturi străine. Treasure Hunt în satele de munte încurajează gândirea analitică și creativă, construiește unitatea echipei și crează adaptabilitate la schimbări, realizarea unei strategii și o comunicare eficientă.

Programul plasează participanții în satele de munte Peștera și Măgura din Munții Piatra Craiului, într-o drumeție cu un grad mic de dificultate, cu o harta în mână.  Acest program este un treasure hunt real, participanții intră în drumeție, urcă dealuri, comunică cu localnicii, se orientează singuri pentru a descoperi în cele din urmă comoara ascunsă în peșteră.

Treasure Hunt în satele de munte este un program potrivit pentru orice echipă, cu activități dinamice și competitive într-un mediu real la poalele munților. Energia, experiența, entuziasmul și aerul curat sunt apanajul acestui program, și nu le putem preveni.

Beneficii:

  Identificarea liderilor informali;

  Îți vei dezvolta încrederea și îți vei consolida capacitățile tale și ale echipei din care faci parte;

  Vei avea șansa să redescoperi colegii de echipă;

  Încurajarea lucrului în echipă;

  Însușirea curajului de a-ți asuma riscuri

 

Opțional, pentru a prelungi aventura (în cadrul programelor de vară),