Best Deals
Excursiile weekendului 28-29 noiembrie Excursiile weekendului 5-6 Decembrie Excursiile weekendului 12-13 Decembrie Vacanță 1 Decembrie Revelion 2021

Teambuilding în Tour de Mont Blanc


Provocarile reale ofera rezultate reale!

Adevăratele provocări sunt cele care distrug liniile zonei de confort, în care descoperi ca limitele sunt cu mult mai departe decât cele pe care ți le ai impus conștient. Iar o provocare reala oferă un rezultat pe măsură.  Nu te ducem la 4808m alt., dar te provocam cu o drumetie in jurul celui mai inalt varf din Europa.

Uiti de griji, de stres, de taskurile zilnice, de cearta cu colegul de la celalalt departament si lasi muntele sa te provoace, sa te ingenuncheze, numai sa iti arate apoi ca totul depinde numai de tine, iar limitele exista pentru ca tu ti le impui. Iti vei imbunatati cu mult abilitatile de planificare, organizare, comunicare si relationare.  Vei experimenta un fabulos sentiment de libertate, iar emotiile pe care le vei trai cand vei vedea cat de departe poti sa ajungi…vor fi nepretuite.

Acest program se adreseaza celor cu o energie si o conditie fizica peste medie si poate fi adaptat cu usurinta ca si numar de zile.

Beneficii:

Insusirea curajului de a-ti asuma riscuriLargirea orizonturilor;

Schimbarea de perspective si stimularea creativitatii;

Increderea in tine si in ceilalti;

Cresterea capacitatii de adaptarea la nou;

Obtinerea unor amintiri de neuitat;

Cresterea capacitatii de adaptare, organizare, planificare.

 

Doresti mai multe informatii?
Contacteaza-ne!