Best Deals
Excursiile weekendului 18-19 septembrie Excursiile weekendului 25-26 septembrie Excursie Moldoveanu Top Experiente EVEREST BASE CAMP

Executive Teambuilding


Un program deosebit oferit de Oxigen este Executive Teambuilding. Acest tip de teambuilding se adresează echipei de management sau a consiliului de administrație care doreste să facă ceva unic și să isi testeze limitele mental și fizic. De la ascensiunea pe Kilimanjaro până la rafting în Uganda,  tur complet al Mont Blanc-ului  sau cea mai celebra drumetie din lume: Everest Base Camp, vă oferim experiente care te scot din zona de confort, iti antreneaza mintea, iti largeste orizonturile si iti schimba preconceptiile.

Astfel de programe trebuie pregatite în avans pentru ca aventura nu se rezuma doar la experienta finala, ci la toti pasii care trebuie indepliniti “in drumul spre varf”.

Când directorii și managerii excelează la capitolul comunicare și colaborare/munca in echipa, întreaga companie beneficiază. Echipele de conducere care funcționează bine împreună pot stimula dezvoltarea și succesul companiei. Oferiți persoanelor din organizația dumneavoastra care au performanțe la cele mai înalte niveluri, oportunitatea de a crește și de a construi legături puternice cu colegii lor.

 

Programe

Doresti mai multe informatii?
Contacteaza-ne!