Extrem adventure in Cheile Dambovicioarei

Climbing, Party

Cand?

28-29 aprilie 2018

Unde?

Extrem adventure

Cat?

326,00 lei

Locuri disponibile

0

La sfarsitul lunii aprilie lasam adrenalina sa ne inunde toate simturile si experimentam senzatii care ne taie rasuflarea: catarare, rapel si pendul toate marca Oxigen. Unde?  Intr-un canion usor salbatic, numai bun de explorat - Cheile Dambovicioarei.

Ne intalnim dis de dimineata la ora 05:30 la Hotel Horoscop, Piata Unirii. Dornici de ardenalina si distractie ne imbarcam in Autocarul Bucuriei, cu destinatia Cheile Dambovicioarei. Ne asteapta o noua aventura marca Oxigen!

In jurul orei 09:00 ajungem la destinatie. Te-au purtat vreodata pasii prin Cheile Dambovicioarei? Daca nu ai avut ocazia trebuie sa mergi neaparat! Vei gasi o zona de poveste cu un peisaj deosebit. Gandul iti va zbura cu siguranta la vechii haiduci si ascunzatorile lor. Pe scurt vei gasi o zona plina de mister. Pornim la drum pana ajungem la stanca din defileul calcaros ce se inalta singuratica si impunatoare. Aici ne asteapta instructorii verzi de alpinism, de la Oxigen cu mansele de catarare deja montate!

Sunteti pregatiti pentru escalada si rapel de pe stanca numita printre alpinisti “Turnul”!

3…2…1 Start! Fara sa ne dam seama ne transformam in omul paianjen al stancii :)  Da, ne cataram pe stanca, iar sute de trairi incep sa se deruleaza in sufletele noastre. Nici nu apucam sa ne dumerim bine ca urmeaza alte senzatii pe care le traim in coborare la rapel.

Dupa ce adrenalina ne-a inundat toata fiinta ne intoarcem la autocar care ne poarta pe drumul catre cazare – Pensiunea Green House. Seara se lasa cu glume socializare si vin fiert la care mai adaugam povesti de munte.

Ne spunem buna dimineata in fata unei cafele delicioase, luam micul dejun, apoi ne pregatim pentru senzatiile zilei: “pendul dintre brazi” si catarare in copaci pe coarda cu blocatoarele. Suna bine nu? Ore in sir de balans, adrenalina si viteza la inaltime. Mai adaugam mii de zambete combinate cu rasete si socializare. Dupa asa o experienta care ne destreseaza, pornim catre autocar iar daca timpul ne permite vizitam si Pestera Dambovicioara.

Ajungem in Bucuresti in jurul orei 22:00 in functie de trafic. Ne lasam o imbratisare de ramas bun si lasam amintirile sa se deruleze in mintea noastra.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca vom manca la cazare doar Sambata seara si Duminica dimineata, in restul timpului o sa fim in mijlocul naturii si nu avem locatii de unde sa ne aprovizionam cu mancare si apa. De asemenea echipati-va corespunzator, vom petrece 2 zile in aer liber, deci luati-va tot ceea ce este necesar cu voi ( ciorapi de schimb, tricou de schimb, haine adaptate conditiilor meteo)

Tariful include:
- Transportul cu autocarul pe ruta Bucuresti – Cheile Dambovicioarei - Bucuresti
- Cazare o noapte la Pensiunea Green House – camere de 2,3 persoane cu mic dejun inclus
- Instructori catarare atestati alpinism.
- Echipamentul necesar pentru toate activitatile din program incluzand (dar fara sa se rezume la): corzi, semicorzi, casti, hamuri.

Tariful nu include:
- Alte mese nespecificate in pachetul turistic
- Cheltuielile personale
- Loc preferential in autocar

 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Cheile Dambovicioarei ": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.


Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Cristi Cochina
Este un alpinist profesionist, o persoană calmă și echilibrată care știe cum să reacționeze în situații limită.
Citeste mai mult
Ștefan Ionescu
Experiența lui în alpinism și atelierele de park adventure și ture montane îl fac pe Ștefan un bun planificator al celor mai senzaționale aventuri. Cu o gândire strategică și practică, Ștefan este un ghid cu temeinice cunoștințe tehnnice, remarcat de foarte multă lume și iubit de turiști.
Citeste mai mult
Narcis Ionescu
Un mare iubitor de natură cu o experiență de 7 ani în alpinism, Narcis este un ghid montan pe care te poțu baza. Este foarte sociabil și îi place să se apropie de turiști, să îi învețe ce știe și să le ofere siguranță. Plin de încredere, el cunoaște foarte bine secretele muntelui și este deschis pentru a împărtăși experiențe minunate cu cei din jurul lui.
Citeste mai mult
Marius Marcu
Marius este alături de Oxigen de aproape 5 ani, experiență ce i-a schimbat radical viața! Fire sociabilă și energică, iubește muntele și natura. Un om de încredere pe care te poți baza, Marius este expertul nostru în prim ajutor, fiind întotdeauna în alertă și atent la fiecare pas pe care îl facem.
Citeste mai mult

Tura se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In cazul in car etura nu se realizeaza din vina agentiei, Oxigen Tour va returna bani persoanelor care au achitat acest pachet.