L-V 9-18
Apeleaza la recomandarea unui expert!
Alege destinatia potrivita
Despre noi
Să trăiești înseamnă să simți, să te arunci în necunoscut, să vezi toate minunile pământului. Cu toții ne dorim asta. Așa că noi, Oxigen, te luăm pe tine într-o aventură de neuitat, plină de viață, bucurie, adrenalină și prietenie și te aruncăm în mijlocul vieții. Te ghidăm, te ajutăm, te încântăm cu povești și te lăsăm pe tine să trăiești o experiență unică, una care uneori îți va tăia răsuflarea, dar mereu te va face fericit! Fie ca este vorba de o excursie in tara, sau o aventura pe alte continente - avem sufieicient de multe experiente si turisti incat sa spunem ca suntem buni. Noi zicem cei mai buni. Vino cu noi, și oriunde alegi să mergi, te vei întoarce renăscut. Așadar, să vedem - ce opțiuni ai?
De 10 ani alaturi de tine
Cu o experienta de peste 10 de ani si cu o echipa de peste 20 de ghizi, suntem pregatiti sa facem fata alaturi de tine celor mai frumoase trasee pe taramurile din Romania.
Excursii recomandate
Aboneaza-te la newsletter!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii la curent cu cele mai proaspete informatii despre excursiile tale preferate.
Asigurare storno
Asigurarea Storno va fi incheiata in momentul achitarii pachetului turistic, integral. Va rugam sa cititi Informatiile despre Asigurarea Storno si Conditiile Generale de Asigurare.”