Adrenalină la înălțime. Vârful Vihren și Creasta Koncheto

Trekking, City Break, Party, Relaxing

Cand?

10-12 august 2018

Unde?

Vihren

Cat?

122,00€

Locuri disponibile

0

Dacă îți plac provocările, vino cu Oxigen să vezi cu ochii tăi Vârful Vihren, al treilea ca înălțime din Peninsula Balcanică. 

Numit și Vârful Furtunilor, Vihren pare o uriașă piramidă înghețată, datorită stâncilor albe din care este alcătuit. Amatorii de senzații tari se pot încumeta să traverseze și Creasta Koncheto, lungă de aproximativ un kilometru, care este atât de ascuțită, încât mulți dintre cei care o parcurg preferă să o facă încălecând-o ca pe o șa.

Ți-am trezit interesul? Atunci te așteptăm să ne însoțești în weekend-ul 10-12 august 2018, când mergem in aventura din Munții Pirin.

Pentru inscrieri si informatii ne puteti suna la 0721.566.427 sau da un mail la diana@oxigentour.ro

Vineri la ora 06:00 dimineața plecăm din fața Hotelului Horoscop, cu autocarul bucuriei. După o pauză de dezmorțire în Sofia, ajungem în Bansko, unde ne vom caza la Elegant Lux Hotel, de 3*. După masa de prânz, vom avea timp să ne plimbăm pe pitoreasca străduță Pirin și să vizităm Casa Velyanova, unde timpul a stat în loc și putem vedea cum se trăia în secolul al XIX-lea. Seara ne pregătim echipamentul, iar la ora 21:00 ne întâlnim pentru ședința tehnică a ascensiunii din ziua urmatoare.

 Ziua cea mare! După un mic dejun foarte matinal, ne vom îndrepta spre punctul de intrare pe traseu și vom începe ascensiunea pe Vârful Vihren. Odată ajunși în vârf, vom putea admira lacurile glaciare din jur, precum și Creasta Koncheto, ascuțită ca lama unui cuțit. Aici vom hotărî dacă ne încumetăm să parcurgem și creasta, pentru a ajunge și pe Vârful Kutelo (2908 m) sau dacă îi așteptăm pe cei mai curajoși să se întoarcă cu tolba plină de impresii la cald. Parcurgerea întregului traseu ne va lua aproximativ 9 ore și este de dificultate medie.

Provocările nu s-au terminat! În drumul spre casă, vom vizita defileul și cascada Yablanitsei, o zonă sălbatică și pitorească, pe care o vom parcurge traversând nenumărate poduri de lemn. Vom ajunge în București în jurul orei 22:00.

Echipament necesar:

- Bocanci

- Windstopper / geacă impermeabilă

- Pantaloni de trekking

- Bețe de trekking (opțional)

- Rucsac de tură

 

Tariful include:
- Transportul cu autocar 3*
- Cazare doua nopti la hotel 3* în Bansko, cu mic dejun inclus
- Ghid acreditat pe toată durata pachetului turistic


Tariful nu include:
- Alte mese nespecificate in pachetul turistic

- Taxe de intrare la obiectivele turistice

- Suveniruri și alte cheltuieli personale

- Asigurare medicală și asigurare storno*Cei ce doresc un loc preferențial în autocar îl pot achiziționa prin achitarea unui supliment de 10 euro la înscriere.


Înscrierile se fac prin achitarea unui avans de 30% din costul expediției până la data de 1 iulie  2018. Costul total al pachetului Ascensiune Vihren trebuie achitat până la data de 1 august 2018.


 

Modalitate de plată

Pentru rezervarea unui loc, puteți achita:

  • cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 (reper: Metrou Tineretului sau Timpuri Noi);
  • achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
  • prin transfer bancar, cu mentiunea la detalii plata: "Vihren" + numărul de persoane pentru care se face plata, în contul: RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK  RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank
  • prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.


Vă rugăm să efectuați plățile în conformitate, în caz contrar existând posibilitatea ca plata dvs. să nu fie validată. Vă mulțumim!


Expediția se realizează dacă se înscrie un numpr de minim 30 turiști.

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar

Sorin Delivasile
Dornic să descopere lucruri noi și să împărtășească experiențele sale, Sorin știe să îți ofere încrederea în tine și certitudinea că tu poți lua cele mai bune decizii indiferent de situație. Cu o gândire strategică și analitică se dovedește a fi un ghid montan dedicat și de încredere.
Citeste mai mult
Diana Țâmpu
Diana este o persoana cu o atenție înăscută pentru detalii și un spirit plin de energie.
Citeste mai mult
Andrei Voicu
Andrei este o persoană veselă și dedicată - el este cel care îți va oferi un zâmbet și un gând bun oricând are ocazia.
Citeste mai mult
Adrian Ionel
Adi, așa cum îi spun apropiații, este o persoană sociabilă, organizată și plină de energie.
Citeste mai mult

Excursia se realizeaza pentru un minim de 30 de participanti. In cazul in care tura nu se realizeaza din vina agentiei, Oxigen Tour va inapoia banii persoanelor care au achitat pachetul.