De 1 mai la Veliko si Arbanasi

City Break, Relaxing

Cand?

01 mai 2018

Unde?

Veliko Tarnovo

Cat?

135,00 lei

Locuri disponibile

0

Pe 1 mai te invitam la o calatorie in timp in orasul Veliko Tarnovo, orasul in care trecutul razbate din fiecare colt al strazilor si al cladirilor vechi, unde bisericile si muzeele iti aduc aminte de faptul ca vecinii nostri bulgari au avut aici unul dintre cele mai importante centre cultural-istorice ale Evului Mediu.

Cum se va desfasura aventura noastra?

Ne intalnim dis de dimineata la ora 5:00 la Hotel Horoscop, Piata Unirii si pornim la drum cu destinatia Pestera Bacho Kiro. Aici se spune ca au fost descoperite unele dintre cele mai vechi probe ale existenţei umane din Bulgaria. Denumirea ei vine de la un învăţător de litere pe numele Kiro Petrov Zanev . Nu va spunem mai multe, ii lasam pe ghizi nostri verzi sa va incante cu povestiri frumoase la fata locului.

Continuam excursia noastra cu destinatia Veliko Tarnovo - o bijuterie arhitecturala cu numeroase locuri de belvedere de unde se poate admira orasul si imprejurimile. Vizitam Cetatea Tsaravets, cunoastem istoria tarii si ne oprim la Hanul Hadji Nikoli pentru o masa traditionala.

Avem 3 ore la dispozitie sa vizitam Cetatea Tsaravets, sa ne relaxam si sa ne plimbam pe stradutele inguste si intortocheate ale orasului.

În drum spre casa mai facem o oprire in satul Arbanasi – un satuc vechi cu o vedere pitoreasca. Din cele 80 de case intretinute, 36 sunt monumente de cultura nationala.

Ne intoarcem acasa, in functie de trafic si de vama la ora 22:00.

Tariful acestei excursii este de 135 si include:

-transport cu autocarul pe traseul propus;

-ghid insotitor pe tot parcursul traseului.

 

Nu sunt incluse:

-cheltuielile personale;

-mesele nespecificate;

-intrarile la obiective : Cetatea Tsaravets – 6 leva, Pestera Bacho Kiro – 6 leva.

 

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 25 aprilie. Turistii care se inscriu in cadrul acestei excursii si platesc avansul, sunt de acord cu Contractul cadru al Agenției de Turism Oxigen.

Pentru plata efectuată prin „depunere numerar” la casieriile ING se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, ne rezervăm dreptul de a modifica programul propus în cadrul acestui pachet turistic.

 

 

Sorin Delivasile
Dornic să descopere lucruri noi și să împărtășească experiențele sale, Sorin știe să îți ofere încrederea în tine și certitudinea că tu poți lua cele mai bune decizii indiferent de situație. Cu o gândire strategică și analitică se dovedește a fi un ghid montan dedicat și de încredere.
Citeste mai mult
Teodora Delivasile
Mereu zâmbitoare şi optimistă, Teo aduce perspective noi asupra oricărui proiect, completând, într-un mod armonios, unitatea echipei noastre. Ne ajută să analizăm rezultatele, să ne atingem obiectivele, să ne organizăm mai eficient şi să sperăm că fiecare acțiune a noastră contează.
Citeste mai mult

Tura se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In cazul in care excursia nu se realizeaza din vina agentiei Oxigen Tour, bani vor fi restituiti turistilor care au achizitionat pachetul turistic.