Concurs
Win An
Adventure

City Break de 1 Decembrie la Veliko Tarnovo

City Break, Relaxing

Cand?

01 decembrie 2017

Unde?

Veliko Tarnovo

Cat?

100,00 lei

Locuri disponibile

0

Pe 1 decembrie te invitam la o calatorie in timp in orasul Veliko Tarnovo, orasul in care trecutul razbate din fiecare colt al strazilor si al cladirilor vechi, unde bisericile si muzeele iti aduc aminte de faptul ca vecinii nostri bulgari au avut aici unul dintre cele mai importante centre cultural-istorice ale Evului Mediu.

Cum se va desfasura aventura noastra?

Ne intalnim dis de dimineata la ora 6:00 la Hotel Horoscop, Piata Unirii si pornim la drum destinatia Pestera Orlova Chuka. Pestera a fost descoperita in anul 1941 de catre un pastor, si ascunde o multime de minuni ale naturii. 18 ani mai tarziu, aici a fost sapat un tunel si au fost construite 124 de trepte, pentru ca oamenii sa poata vizita cu usurinta interiorul formatiunii carstice si sa admire fascinanta lume subterana. Aici traieste liliacul ţipator – obişnuit, unic în Europa, marele şi micul liliac cu nas de potcoavă, acestia insumand un numar de aproximativ 10.000 de lilieci. Pestera Orlova Chuka este a doua pestera din Bulgaria, ca lungime si ne asteapta sa ii descoperim frumusetea.

 

Continuam excursia noastra destinatia Veliko Tarnovo - o bijuterie arhitecturala cu numeroase locuri de belvedere de unde se poate admira orasul si imprejurimile. Vizitam Cetatea Tsaravets, cunoastem istoria tarii si ne oprim la Hanul Hadji Nikoli pentru o masa traditionala.

Avem 4 ore la dispozitie sa vizitam Cetatea Tsaravets, sa ne relaxam si sa ne plimbam pe stradutele inguste si intortocheate ale orasului.

Ne intoarcem acasa, in functie de trafic si de vama la ora 22:00.

Tariful acestei excursii este de 150 si include:

-transport cu autocarul pe traseul propus;

-ghid insotitor pe tot parcursul traseului.

 

Nu sunt incluse:

-cheltuielile personale;

-mesele nespecificate;

-intrarile la obiective : Cetatea Tsaravets – 6 leva, Pestera Bacho Kiro – 6 leva.

 

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei. Turistii care se inscriu in cadrul acestei excursii si platesc avansul, sunt de acord cu Contractul cadru al Agenției de Turism Oxigen.

Pentru plata efectuată prin „depunere numerar” la casieriile ING se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, ne rezervăm dreptul de a modifica programul propus în cadrul acestui pachet turistic.

 

 

Gabriela Gingu
Gabriela este persoana care se ocupă de marketingul și de imaginea Oxigenului. Ea reuşeşte să facă cu succes legătura între marketing şi aventură, și în același timp ne temperează şi ne promovează valorile.
Citeste mai mult

Tura se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In cazul in care excursia nu se realizeaza din vina agentiei Oxigen Tour, bani vor fi restituiti turistilor care au achizitionat pachetul turistic.

Ne pare rau dar oferta a expirat.

Te asteptam in urmatoarele noastre ture

Oferte recent adaugate

Articole populare