City Break de 1 Decembrie la Veliko Tarnovo

City Break, Relaxing

Cand?

01 decembrie 2017

Unde?

Veliko Tarnovo

Cat?

100,00 lei

Locuri disponibile

0

Pe 1 decembrie te invitam la o calatorie in timp in orasul Veliko Tarnovo, orasul in care trecutul razbate din fiecare colt al strazilor si al cladirilor vechi, unde bisericile si muzeele iti aduc aminte de faptul ca vecinii nostri bulgari au avut aici unul dintre cele mai importante centre cultural-istorice ale Evului Mediu.

Cum se va desfasura aventura noastra?

Ne intalnim dis de dimineata la ora 6:00 la Hotel Horoscop, Piata Unirii si pornim la drum destinatia Pestera Orlova Chuka. Pestera a fost descoperita in anul 1941 de catre un pastor, si ascunde o multime de minuni ale naturii. 18 ani mai tarziu, aici a fost sapat un tunel si au fost construite 124 de trepte, pentru ca oamenii sa poata vizita cu usurinta interiorul formatiunii carstice si sa admire fascinanta lume subterana. Aici traieste liliacul ┼úipator – obi┼čnuit, unic în Europa, marele ┼či micul liliac cu nas de potcoav─â, acestia insumand un numar de aproximativ 10.000 de lilieci. Pestera Orlova Chuka este a doua pestera din Bulgaria, ca lungime si ne asteapta sa ii descoperim frumusetea.

 

Continuam excursia noastra destinatia Veliko Tarnovo - o bijuterie arhitecturala cu numeroase locuri de belvedere de unde se poate admira orasul si imprejurimile. Vizitam Cetatea Tsaravets, cunoastem istoria tarii si ne oprim la Hanul Hadji Nikoli pentru o masa traditionala.

Avem 4 ore la dispozitie sa vizitam Cetatea Tsaravets, sa ne relaxam si sa ne plimbam pe stradutele inguste si intortocheate ale orasului.

Ne intoarcem acasa, in functie de trafic si de vama la ora 22:00.

Tariful acestei excursii este de 150 si include:

-transport cu autocarul pe traseul propus;

-ghid insotitor pe tot parcursul traseului.

 

Nu sunt incluse:

-cheltuielile personale;

-mesele nespecificate;

-intrarile la obiective : Cetatea Tsaravets – 6 leva, Pestera Bacho Kiro – 6 leva.

 

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei. Turistii care se inscriu in cadrul acestei excursii si platesc avansul, sunt de acord cu Contractul cadru al Agen╚Ťiei de Turism Oxigen.

Pentru plata efectuat─â prin „depunere numerar” la casieriile ING se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expedi╚Ťiei.

În cazul în care condi╚Ťiile meteo sunt nefavorabile, ne rezerv─âm dreptul de a modifica programul propus în cadrul acestui pachet turistic.

 

 

Gabriela Gingu
Gabriela este persoana care se ocup─â de marketingul ╚Öi de imaginea Oxigenului. Ea reu┼če┼čte s─â fac─â cu succes leg─âtura ├«ntre marketing ┼či aventur─â, ╚Öi ├«n acela╚Öi timp ne tempereaz─â ┼či ne promoveaz─â valorile.
Citeste mai mult

Tura se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In cazul in care excursia nu se realizeaza din vina agentiei Oxigen Tour, bani vor fi restituiti turistilor care au achizitionat pachetul turistic.