De Rusalii la cele mai frumoase cascade din Balcani

City Break, Relaxing

Cand?

28 mai 2018

Unde?

Lovech

Cat?

150,00 lei

Locuri disponibile

4

De Rusalii, Oxigen te duce intr-o excursie de o zi in cea mai frumoasa zona a Bulgariei, Lovech si Krushuna.
O zi de relaxare in care descoperim locuri noi si unice in Europa. Cascade suspendate, ape turcoaz, podete de lemn, si o lume subterana ne asteapta sa le descoperim.

Ne intalnim dimineata la ora 6:00 la Hotel Horoscop – Piata Unirii si pornim pe ruta Bucuresti-Giurgiu-Krushuna-Lovech.
Prima noastra oprire va fi la Krushuna – o locatie unica in Balcani. Aici ne vom bucura de minunile oferite de peisaj. Cascade lungi, cristaline ce coboara lin pe un covor de muschi verde crud. Pesteri adanci cu ferestre sculptate pe acoperisul acestora. Pestera Devetashka - unica in Balcani – o imensa lume subterana ne astepta sa o fotografiem. Minunile naturii ne vor urmari la fiecare pas.

La cativa kilometri distanta vom intra in Lovech. Un orasel micut (de marimea Reghinului), presarat cu strazi pietruite si cladiri cochete. Orasul ne va oferi un aer boem, intr-o arhitectura medievala. Ne vom plimba pe celebrul Pod Acoperit si ne pozam pe stradutele cartierului Verosha. Incheiem traseul cu o panorama asupra orasului de pe Fortaretei Hissar.

Vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 22:00 in functie de trafic si de vama.

Tariful acestei excursii include:
-transport cu autocarul pe traseul propus
-ghid insotitor pe tot parcursul traseului

Nu sunt incluse:
-cheltuieli personale
-intrarile la obiective: Fortareata Hissar –aproximativ 2 leva; Pestera Devetashka – aproximativ 2 leva; Cascadele Krushuna - 3 leva

Modalitate de plata:

Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

  • cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
  • achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
  • prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Lovech": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
  • prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Plata serviciilor in lei trebuie facuta la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii online, disponibil la linkul: https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar

Razvan David
O persoană cu zâmbetul pe buze permanent, pusă pe șotii și bancuri, dar de încredere și de bază în orice situație dificilă
Citeste mai mult
Diana Chilea
Diana are un suflet nomad, iar pașii au purtat-o până acum pe 4 continente: Africa, America de Nord, America de Sud și Europa.  Este omul pe care îl vrei lângă tine indiferent de destinație. Veselia ei, camaraderia, simțul organizatoric și stăpânirea de sine sunt doar câteva dintre calitățile ei. 
Citeste mai mult

Tura se realizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In cazul in care tura nu se realizeaza din vina Oxigen Tour, agentia va returna banii persoanelor care au achitat pachetul.