Poveste de iarna in Cheile Dobrogei

Relaxing

Cand?

10 martie 2018

Unde?

Podisul Casimcei

Cat?

120,00 lei

Locuri disponibile

0

Pe 10 martie, Oxigen preg─âte╚Öte o altfel de aventur─â decât cele cu care v-a╚Ťi obi╚Önuit pân─â acum: aventura in Dobrogea.

De aceast─â dat─â, p─âr─âsim mun╚Ťii ╚Öi devenim exploratorii celui mai vechi p─âmânt românesc, Podi╚Öul Dobrogei Centrale sau al Casimcei, dup─â râul care îl str─âbate. Nu vom mai fi înconjura╚Ťi de frumuse╚Ťea muntelui, ci de bijuteriile geologice dobrogene. Excursia de 1 zi in Podisul Casimcei se anunta a fi o experienta pe care de-abi asteptam sa o traim.

Vizit─âm pe╚Öteri, ne strecur─âm printre pere╚Ťi calcaro╚Öi cu înal╚Ťimi de 30, 40 metri, ne deconect─âm de probeleme vie╚Ťii cotidiene.

Pe 10 martie, la ora 6:00, ne întâlnim în fa╚Ťa Hotelului Horoscop (Pia╚Ťa Unirii) ╚Öi ne îndrept─âm spre Constan╚Ťa. Odat─â ajun╚Öi în localitatea Târgu╚Öor, începem o drume╚Ťie de tip circuit care se întinde pe 16 kilometri. Traseul une╚Öte Cheile Dobrogei de rezerva╚Ťia Gura Dobrogei, traversând Dealul Casian ╚Öi atingând obiectivele pe care le vom explora:

- Cheile Dobrogei, o rezerva╚Ťie format─â din calcare cu o vechime cuprins─â 141 ╚Öi 150 milioane de ani

- pe╚Öterile cunoscute pentru coloniile de liliceci apar╚Ťinând unor specii mediteraneene - Pe╚Ötera La Adam ╚Öi Pe┼čterile Liliecilor

- Peștera și mănăstirea Casian

- B─ânu╚Ťii Dobrogei, rezerva╚Ťie geologic─â ce conserv─â uimitorii atoli (forma┼úiuni aproximativ circulare constituite din depunerile de schelete de corali din m─ârile calde).

 

 Dup─â lec╚Ťiile de geologice, ne reîntoarcem în Bucure╚Öti în jurul orei 22.

Echipament necesar: bocanci

                                   rucsac

Nu vom opri la niciun local pentru a mânca, deci este indicat s─â ave╚Ťi în bagaj sendvi╚Öuri, fructe etc. 

Tariful include:

- Transport cu autocarul

- Ghid

Nu sunt inscluse: 

- Cheltuielile personale

- Loc preferential în autocar - 10 euro

 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul 
www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Podisul Casimcei": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. 
https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expedi╚Ťiei.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 25 februarie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 1 martie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

╚śtefan Ionescu
Experien╚Ťa lui ├«n alpinism ╚Öi atelierele de park adventure ╚Öi ture montane ├«l fac pe ╚śtefan un bun planificator al celor mai senza╚Ťionale aventuri. Cu o g├óndire strategic─â ╚Öi practic─â, ╚śtefan este un ghid cu temeinice cuno╚Ötin╚Ťe tehnnice, remarcat de foarte mult─â lume ╚Öi iubit de turi╚Öti.
Citeste mai mult
Adrian Ionel
Adi, a╚Öa cum ├«i spun apropia╚Ťii, este o persoan─â sociabil─â, organizat─â ╚Öi plin─â de energie.
Citeste mai mult

Aceast─â tur─â se organizeaz─â pentru un num─âr minim de 30 de participan╚Ťi. În cazul în care ecursia nu se va desf─â╚Öura din vina agen╚Ťiei, Oxigen Tour returneaz─â banii persoanelor care au pl─âtit acest pachetul turistic.