Cu chef de ducă în Păpușa

Trekking, City Break, Party, Relaxing

Cand?

25 august 2018

Unde?

Păpușa

Cat?

130,00 lei

Locuri disponibile

0

Pe 25 august încălecăm pe o șa si fugim pe munte, tocmai pe Vârful Păpușa din Masivul Iezer – Păpușa. Vârful Păpușa are 2391 metri și îți oferă o priveliște superbă asupra masivelor înconjurătoare: Bucegi, Făgăraș, Piatra Craiului. Dor de ducă, dor de ducă unde oare o să te ducă?! Să purcedem….

Pornim dis-de-dimineață, la ora 6:00, din fața Hotelului Horoscop într-o aventură care ne scapă de haosul si inabuseala urbana. Ii venim verii de hac cu o noua excursie pe munte. Ne îndreptăm spre Câmpulung, ca mai apoi să ajungem la poalele Iezerului și să ne înarmăm cu adrenalină și entuziasm, în caz că nu am făcut asta din Autocarul Bucuriei. Pornim ascensiunea spre varful Păpușa din fata Cabanei Voina.

Vom urma un traseu in circuit care ne va duce pe rand pe Muntele Gainatu Mare – Saua Gradisteanu – varful Papusa – Cabana Cuca. Traseul nu prezintă porțiuni de cățărare. Deci nu este dificil de parcus. Ne așteaptă un drum în care predomină culmile prelungi și golașe. Mama natură este darnică aici cu panoramele dar si cu distantele. Pregatiti-va pentru un traseu de aproximativ 7 ore.


Ajungem până la 2391 metri altitudine pe Vârful Păpușa, unde vom putea admira o priveliște pe care nu vrem să o descriem în cuvinte. Ținem în mana Ciucașul, Bucegii, Piatra Craiului și întreg Făgărașul, undeva departe în spate. Ne pozăm, ne distrăm, ne odihnim, ca mai apoi să coborâm înapoi.


Ne întoarcem la Autocarul Bucuriei și sperăm să fim la ora 22 în București, dar suntem dependenți de trafic.

Echipament necesar:

- Bocanci trei sezoane(obligatoriu)

- Rucsac de tură (obligatoriu)

- Geacă (obligatoriu)

- Bete de trekking (opțional)

- Pantaloni de trekking (obligatoriu)

- Frontala/Lanterna

- Pelerina de ploaie

- Parazapezi

Tariful include:
- Transport cu autocarul
- Ghidaj

Nu sunt incluse: celelalte cheltuieli personale.

Modalitate de plată:
Pentru rezervarea unui loc, puteți achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul 
www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Vârful Păpușa ": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. 
https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc excursia trebuie achitata pana la data de 17 august. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 17august. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

 

 

Diana Țâmpu
Diana este o persoana cu o atenție înăscută pentru detalii și un spirit plin de energie.
Citeste mai mult
Adrian Ionel
Adi, așa cum îi spun apropiații, este o persoană sociabilă, organizată și plină de energie.
Citeste mai mult

Tura se organizează pentru un număr minim de 30 de participanți. În situația în care grupul minim nu se strânge sau excursia nu se realizează din vina organizatorului, Oxigen Tour va returna banii celor înscriși în cadrul pachetului turistic.