Trekking de o zi in Muntii Fagaras II

Trekking, City Break, Relaxing

Cand?

19 august 2018

Unde?

Netedu

Cat?

130,00 lei

Locuri disponibile

0

Stii de unde se fac celebrele fotografii de pe Transfagarasan? Daca nu, stim noi si in iulie mergem acolo. Cu totii am auzit de el, insa putini dintre noi ii cunoastem adevarata frumusete. Te ducem pe drumul cunoscut in toate colturile lumii. Ne fotografiem cu el cum putini oameni o fac. Hai cu noi!

Ne intalnim dis de dimineata la ora 6:00 la Hotel Horoscop – Piata Unirii. Plini de energie si cu pofta de calatorie vom merge cu Autocarul Bucuriei pe ruta Bucuresti-Pitesti-Curtea de Arges-Balea Lac.

Odata ajunsi la destinatie, ne echipam cu rucsacul de tura si pornim pe traseul Balea Lac-Saua Netedu-Varful Netedu cu retur la Balea Lac.

Ne aflam in Fagaras, un masiv impunator, ce isi asteapta vizitatorii calm, pentru a le oferi cele mai frumoase privelisti. Pe un traseu ce ne bucura privirea si sufletul. Cu panorame ce iti taie rasuflarea si te fac sa crezi ca esti pe acoperisul lumii.

Dupa terminarea traseului, ne imbarcam in autocar si pornim spre Bucuresti unde vom ajunge in jurul orei 23:00.

Echipament necesar:
Bocanci 3 sezoane
Pantaloni trekking
Windstopper
Ochelari de soare cu protectie UV4 / crema de soare
Bete de trekking (optional)
Rucsac de tura (obligatoriu)
Pelerina de ploaie
Frontala/lanterna


Tariful include:
-transport cu autocarul pe ruta mentionata
-ghid acreditat pe tot parcursul zilei


Nu sunt incluse:
-mesele
-cheltuieli persoanale
-loc preferential in autocar

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Netedu": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Pachetul turistic se achita integral pana la data de 9 august in limita locurilor disponibile.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Ionut Iordache
Ionut cunoscut ca John este o persoana energica, calculata si rabdatoare. Din vremea adolescentei a luat contact cu acest virus al drumetiilor montane si nu i-a mai trecut. Desi a traversat muntii in lung si in lat nu a ajuns pe varfuri emblematice, dintre cele mai cunoscute Negoiu, Peleaga. Atractia pentru munte l-a indemnat sa incerce pe langa traseele montane si trasee de catarare si escalada si, imbinand utilul cu placutul, a avut experinta lucrului la inaltime fapt ce l-a ajutat sa inteleaga mai bine pericolele in timpul utilizarii echipamentelor de alpinism.
Citeste mai mult
Diana Chilea
Diana are un suflet nomad, iar pașii au purtat-o până acum pe 4 continente: Africa, America de Nord, America de Sud și Europa.  Este omul pe care îl vrei lângă tine indiferent de destinație. Veselia ei, camaraderia, simțul organizatoric și stăpânirea de sine sunt doar câteva dintre calitățile ei. 
Citeste mai mult

Excursia se realizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In cazul in care tura nu se realizeaza din vina agentiei, Oxigen Tour returneaza banii persoanelor care au achitat acest pachet turistic.