Weekend pe potecile Ceahlăului

Trekking, Relaxing

Cand?

01-02 septembrie 2018

Unde?

Ceahlau

Cat?

240,00 lei

Locuri disponibile

0

Ceahlau este muntele cu cel mai spectaculos rasarit de soare din tara. In zorii zilei, covorul de nori se lasa peste vai, in jurul tau se asterne o liniste profunda si ramai singur cu soarele ce isi arata timid razele de la orizont. Este o imagine ce creaza dependenta si doar 2 zile de excursie.

Dar cu siguranta ne va incanta si apusul privit de pe Varful Toaca de la 1904 m altitudine.

Daca te-am convins, hai cu noi!

Plini de veselie si cu pofta de calatorie, ne intalnim sambata dimineata la ora 6:00, la Hotel Horoscop – Piata Unirii si pornim la drum. Vom merge pe ruta Bucuresti – Buzau – Focsani – Bacau – Piatra Neamt – Izvorul Muntelui. 

Cu rucsacii in spate, pornim pe traseul Cabana Izvorul Muntelui - Stânca Dochiei - Santinela - Jgheabul cu Hotar - cabana Dochia. Vom urca prin paduri dese lasand in spate un peisaj minunat cu masivele din jur. Fara sa ne dam seama, ajungem in platoul Ceahlaului.

Din acest punct, ne vom continua traseul catre Varful Toaca pentru a prinde apusul de soare, urmand intoarcerea la cabana cu frontalele aprinse.

Cei ce nu mai pot continua, vor merge direct spre Cabana Dochia pe un traseu de aproximativ 20 de minute.

Seara se va incheia cu povesti de munte si un somn bun.

Traseul pana pe Varful Toaca este unul de dificultate medie si dureaza aproximativ 5 ore. De pe Varful Toaca la Cabana Dochia este un traseu de 40 de minute si vom merge pe intuneric.

 

Micul dejun este stabilit la ora 8:00. Insa, pentru doritori, ne vom trezi cu noaptea in cap la ora 6:30 pentru a prinde cel mai frumos rasarit de soare din tara. Dupa micul dejun, impachetam si plecam pe traseu. Vom urma poteca direct spre Statiunea Durau de unde vom fi preluati de Autocarul Bucuriei.

Vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 22:00.

A doua zi vom avea un traseu de coborare de dificultate medie-usoara de aproximativ 3-4 ore.

Tariful include:

♣ transport cu autocarul pe tot parcursul excurisiei;

♣ cazare la Cabana Dochia – 1 noapte (in camere de 4 locuri - cu baie ,7 locuri- fara baie si 19 locuri - fara baie) - Atentie! Locurile in camere sunt limitate.

♣ Ghid pe toate traseele turistice;

♣ Diurna si cazare sofer

 

Servicii neincluse:

♣ Mesele neincluse

♣ Băuturile alcoolice şi nealcoolice;

♣ Loc preferential in autocar - 10 euro

 

Echipament necesar drumetiei:

 

Bocanci 3 sezoane

Rucsac de tura

Pantaloni lungi (lejeri)

2 tricouri tehnice (uscare rapidă)

O bluză de corp

Polar

Windstopper

Pălărie/șapcă/caciula

Geacă impermeabilă (toamna/iarna)

Ochelari de soare

Medicamente personale

Trusă prim-ajutor minimă

Cremă de soare

2L apă

Mâncare (sandwich-uri, dulciuri, fructe) pentru traseu de 5-6 ore

 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Ceahlau": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 15 august. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 21 august. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

 

Pentru anulari/retrageri va rugam sa consultati contractul cadru Oxigen: https://www.oxigentour.ro/contract-cadru-oxigen

 

Marius Marcu
Marius este alături de Oxigen de aproape 5 ani, experiență ce i-a schimbat radical viața! Fire sociabilă și energică, iubește muntele și natura. Un om de încredere pe care te poți baza, Marius este expertul nostru în prim ajutor, fiind întotdeauna în alertă și atent la fiecare pas pe care îl facem.
Citeste mai mult

Tura se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In cazul in care tura nu se reazlizeaza din vina agentiei, Oxigen Tour returneaza banii persoanelor care au achitat acest pachet turistic.