De la Cabana Malaiesti prin Culmea Tiganesti

Trekking, City Break, Party, Relaxing
Last minute
Pret redus

Cand?

14-15 iulie 2018

Unde?

Culmea Tiganesti

Cat?

230,00 lei
150,00 lei

Locuri disponibile

0

Putina lume stie ca prima expeditie Oxigen a fost chiar la Cabana Malaiesti. Pe atunci eram emotionati si visatori si ne doream sa ajungem pe cat mai multe trasee montane. Desi anii au trecut, pofta de munte, natura si Oxigen nu s-a diminuat iar Cabana Malaiesti a ramas unul dintre locurile de suflet ale Oxigenului. Prin urmare va invitam pe toti in weekend-ul 14-15 iulie pe potecile Bucegilor! 

Vom pleca la 6:00 de la Hotel Horoscop, Pia╚Ťa Unirii. Odat─â ce ajungem la Bu╚Öteni,ne dezmortim picioarele si incepem plimbarea noastra spre Cabana M─âl─âie╚Öti.Urmam drumul spre Pichetul Rosu apoi pe celebra poteca Tache Ionescu. Traseul nostrum de azi are o durata de aproximativ 6-7 ore

Ne trezim devreme, la 8:00, si ne minunam de muntii frumosi ce ne inconjoara. Caldarea Malaiesti dezvaluie cu siguranta unul dintre cele mai frumoase si spectaculoase trasee din Bucegi. Azi traseul nostru va urca de la Cabana Malaiesti pe Padina Crucii, si va coboari in Valea Tiganesti. Poteca ne conduce spre locul numit La stanci,si dupa mai bine de 8 ore de traseu coboaram in Bran . Dupa cum bine ati intuit - traseul zilei pe cat de frumos este, pe astat de lung, cu un grad de dificultate peste mediu dat de distanta ce trebuie parcursa.

Echipament necesar:

- bocanci 3 sezoane

- windstopper / geac─â impermeabil─â

- pantaloni de trekking

- crem─â cu factor de protec╚Ťie UV

- ochelari de soare

- șapcă / buff

- rucsac de tur─â 30-35l

- lantern─â frontal─â

- paraz─âpezi

- be╚Ťe trekking (op╚Ťional)

- bidon ap─â

- senvișuri / dulciuri

Tariful include:

- Transport cu autocarul pe ruta men╚Ťionat─â

- Ghid

- Cazare 1 noapte la Cabana Malaiesti+ mic dejun

Nu sunt inscluse: 

- Cheltuielile personale

- Mesele nespecificate

- Loc preferential în autocar - 10 euro

 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Malaiesti": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expedi╚Ťiei.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 1 iulie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 27 iunie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

╚śtefan Ionescu
Experien╚Ťa lui ├«n alpinism ╚Öi atelierele de park adventure ╚Öi ture montane ├«l fac pe ╚śtefan un bun planificator al celor mai senza╚Ťionale aventuri. Cu o g├óndire strategic─â ╚Öi practic─â, ╚śtefan este un ghid cu temeinice cuno╚Ötin╚Ťe tehnnice, remarcat de foarte mult─â lume ╚Öi iubit de turi╚Öti.
Citeste mai mult
Adrian Ionel
Adi, a╚Öa cum ├«i spun apropia╚Ťii, este o persoan─â sociabil─â, organizat─â ╚Öi plin─â de energie.
Citeste mai mult
Razvan David
O persoan─â cu z├ómbetul pe buze permanent, pus─â pe ╚Öotii ╚Öi bancuri, dar de ├«ncredere ╚Öi de baz─â ├«n orice situa╚Ťie dificil─â
Citeste mai mult

Tura se organizeaza cu un numar minim de 30 de participanti. In cazul in care excursia nu se realizeaza din vina agentiei, Oxigen Tour returneaza banii care au fost achitati de catre participanti.