Mălăiești ca-n povești 2019 | OxigenTour

Mălăiești ca-n povești 2019

Trekking, City Break, Relaxing

Cand?

23-24 februarie 2019

Unde?

Malaiesti ca-n povesti 2019

Cat?

220,00 lei

Locuri disponibile

1

Putina lume stie ca prima expeditie Oxigen a fost chiar la Cabana Malaiesti. Pe atunci eram emotionati si visatori si ne doream sa ajungem pe cat mai multe trasee montane. Desi anii au trecut, pofta de munte, natura si Oxigen nu s-a diminuat iar Cabana Malaiesti a ramas unul dintre locurile de suflet ale Oxigenului. Prin urmare va invitam pe toti in weekend-ul 23-24 februarie pe potecile Bucegilor!

Ne întâlnim dis de dimineață, la ora 6:00, la Hotel Horoscop, Piața Unirii, ne îmbarcam in Autocarul Bucuriei si dam startul vacantei. Incepem traseul nostru de la Paraul Rece si continuam pana ajungem la Cabana Diham. Aici facem un popas pentru poze, caci privelistea din jur nu ne lasa sa plecam fara amintiri, bem un ceai cald la Mama Oara, apoi ne continuam traseul pana la Cabana Malaiesti. Vom merge lejer caci avem toata ziua la dispozitie sa ajungem la cabana.

Ne trezim devreme, la 8:00, si ne minunam de muntii frumosi ce ne inconjoara. Caldarea Malaiesti dezvaluie cu siguranta unul dintre cele mai frumoase si spectaculoase trasee din Bucegi. Dupa micul dejun, pornim spre casa, cu o multime de amintiri in sulfet. Ajungem in Bucuresti in jurul orei 21:00 in functie de trafic si de conditiile meteo.

Echipament necesar:

- bocanci 3 sezoane Participarea la această excursie este condiționată de echiparea participanților cu încălțăminte pentru drumeție, de 3 sezoane (acoperă glezna, oferă stabilitate și confort ridicat în deplasare). Mai multe informații despre încălțămintea potrivită găsești aici 

- Rucsac de tura (obligatoriu)

- Geaca de iarna (obligatoriu)

- Bete de trekking (optional)

- Pantaloni de trekking (obligatoriu)

- Frontala/Lanterna

- Pelerina de ploaie

- Parazapezi

Tariful include:
- Cazarea  (+mic dejun);
- Transport cu autocarul
- Ghidaj

Nu sunt incluse:

- mesele nespecificate in pachet

- alte cheltuieli personale.

- loc preferential in autocar 10 euro - selectati optiunea in momentul rezervarii

Nu uitati - Cabana Malaiesti nu are toaleta in cabana, iar cazarea se face in camere de 6/8/12 persoane. 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Strada Cezar Bolliac, nr 13-15 (reper metrou Piata Muncii).
• cu cardul online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata .
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Malaiesti ": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 10 februarie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 11 februarie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Pentru anulari si penalizari va rugam sa consultati contractul cadru Oxigen aici

Sorin Delivasile
Dornic să descopere lucruri noi și să împărtășească experiențele sale, Sorin știe să îți ofere încrederea în tine și certitudinea că tu poți lua cele mai bune decizii indiferent de situație. Cu o gândire strategică și analitică se dovedește a fi un ghid montan dedicat și de încredere.
Citeste mai mult