Prin Poarta Vânturilor spre Lacul Vulturilor V

Trekking, Party, Relaxing

Cand?

14 iulie 2018

Unde?

Lacul Vulturilor

Cat?

117,00 lei

Locuri disponibile

0

Oxigen te invită, la mijloc de iulie, intr-o excursie de o zi pe un tărâm al legendelor, aflat în județul Buzău: Poarta Vânturilor și Lacul Vulturilor.

Despre lacul situat la 1420 m, numit și Lacul Fără Fund, amintește Alexandru Vlahuță în România pitorească, spunând că primăvara vulturii veneau la lac pentru a bea apă ca să întinerească şi pentru a-și învăța puii să zboare.

Dacă ți-am trezit curiozitatea, te așteptăm să vii alături de noi! Promitem ca aventura din Muntii Siriului nu te va dezamagi.

Ne întâlnim de dimineață la ora 6:00 la Hotel Horoscop – Piața Unirii. Ne îmbarcăm în autocarul bucuriei și pornim pe ruta București – Ploiești – Nehoiu – Crasna.

Pașii ne vor purta pe poteci largi și înierbate până într-o poiană largă, de unde vom putea admira Munții Ciucaș și Culmea Mălâia.

De aici, drumul continuă lin până în Șaua Poarta Vânturilor, locul unde se spune că se întâlnesc curenții de aer din Carpați. Până la Lacul Vulturilor mai este doar puțin, iar priveliștile generoase vor concura cu frumusețea luciului apei.

După o binemeritată pauză de odihnă, masă și poze, încărcați de frumusețea și sălbăticia munților, ne vom întoarce în Crasna.

Vom ajunge în București în jurul orei 22:00.

In urma experientei turei trecute, drumul forestier (9km) este bine sa fie facut cu tractorasele, atat la dus, cat si la intors. Costul pe sens este 5 lei, in total 10 lei. Astfel, vom avea mai mult timp sa petrecem la Lac si vom fi mai odihniti la intoarcere. Banutii ii vom strange in autocar.

Echipament necesar:

- bocanci 3 sezoane

- windstopper / geacă impermeabilă

- pantaloni de trekking

- cremă cu factor de protecție UV

- ochelari de soare

- șapcă / buff

- rucsac de tură 30-35l

- lanternă frontală

- parazăpezi

- bețe trekking (opțional)

- bidon apă

- senvișuri / dulciuri

 

Tariful expediției include:

- transport cu autocarul pe traseul propus

- ghid pe toată durata traseului

 

Tariful nu include:

- mesele nespecificate

- cheltuielile personale

- loc preferential in autocar - 10 euro

- transportul cu tractorasele - 10 lei (dus-intors)

 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Lacul Vulturilor": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 1 iulie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 4 iulie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Cristi Cochina
Este un alpinist profesionist, o persoană calmă și echilibrată care știe cum să reacționeze în situații limită.
Citeste mai mult
Razvan David
O persoană cu zâmbetul pe buze permanent, pusă pe șotii și bancuri, dar de încredere și de bază în orice situație dificilă
Citeste mai mult
Diana Chilea
Diana are un suflet nomad, iar pașii au purtat-o până acum pe 4 continente: Africa, America de Nord, America de Sud și Europa.  Este omul pe care îl vrei lângă tine indiferent de destinație. Veselia ei, camaraderia, simțul organizatoric și stăpânirea de sine sunt doar câteva dintre calitățile ei. 
Citeste mai mult

Tura se realizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In cazul in care tura nu se realizeaza din vina Oxigen Tour, agentia va returna banii persoanelor care au achitat pachetul.