Comorile munților în Iezer

Trekking, City Break, Party, Relaxing
Last minute

Cand?

26 august 2018

Unde?

Iezerul Mare

Cat?

100,00 lei

Locuri disponibile

3

Nu știm dacă Danotte când a scris versurile de mai jos se gândea la Munții Iezer sau nu, dar nouă ni se pare că se potrivesc perfect. În excursia ce te duce pe Varful Iezer îți poți clăti ochii cu păduri dese de conifere, lacuri graciare și piscuri înalte. Ce poți să îți dorești mai mult? Nu uita, ne adresăm celor cu o condiție fizică bună – pentru ca urcăm tocmai la 2461 metri pe Vârful Iezerul Mare. Știm că nu ai mai fost niciodată acolo – tocmai de asta te ducem noi.

 

Și am ajuns ca vântul printe piscuri,

Făr’ să mă gândesc la ale vieții riscuri,

Căci auzeam mereu în mintea mea

Al lunii glas, încet cum îmi șoptea:

 

Unde te duci, unde alergi omule nebun?

Unde cauți tu comoara mea?

Ori ești orb, ori nu vezi, dar eu îți spun acum:

Caut-o-n inima ta!

Ne întâlnim de dimineață la ora 6:00 la Hotel Horoscop – Piața Unirii. Ne îmbarcăm în Autocarul Bucuriei și pornim pe ruta București – Campulung – Cabana Voina.

Pașii ne vor purta pe poteci largi și înierbate. Pe stanga si pe dreapta padure de conifer. Vom urma “traseul Jepilor” pe Valea Batrana pana la Refugiul si Lacul Glaciar Iezer. Cei care au nevoie de pauza, ne vor astepta aici. Pe cei vrednici ii vom lua sus, vom trece de Crucea Ateneului si in mai putin de 30 de minute vom ajunge pe Varful Iezerul Mare.  Privelistile la peste 2400 m sunt generoase. Avem in fata noastra a comoara ascunsa a Muntilor Carpati in care putini sunt cei care se incumeta sa urce. Dupa o binemeritata pauza de odihnă, masă și poze, încărcați de frumusețea și sălbăticia munților, ne vom întoarce la Cabana Voina.

Atentie insa, traseul se adreseaza celor cu chef de duca si conditie fizica buna. Vom avea aproximativ 8 ore de mers pe munte – pentru cei ce vor urca sus pe varful Iezer, sau 7 ore pentru cei ce se vor opri la Refugiul si Lacul Iezer.

La intoarcere Autocarul Bucuriei ne va duce spre Bucuresti, unde speram sa ajungem in jurul orei 22.00 dar depindem foarte mult de trafic.

Echipament necesar:

- Bocanci trei sezoane(obligatoriu)

- Rucsac de tură (obligatoriu)

- Geacă (obligatoriu)

- Bete de trekking (opțional)

- Pantaloni de trekking (obligatoriu)

- Frontala/Lanterna

- Pelerina de ploaie

- Parazapezi

Tariful include:
- Transport cu autocarul
- Ghidaj

Nu sunt incluse: celelalte cheltuieli personale.

Modalitate de plată:
Pentru rezervarea unui loc, puteți achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul 
www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Vârful Iezer ": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. 
https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc excursia trebuie achitata pana la data de 17 august. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 17august. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Ionut Iordache
Ionut cunoscut ca John este o persoana energica, calculata si rabdatoare. Din vremea adolescentei a luat contact cu acest virus al drumetiilor montane si nu i-a mai trecut. Desi a traversat muntii in lung si in lat nu a ajuns pe varfuri emblematice, dintre cele mai cunoscute Negoiu, Peleaga. Atractia pentru munte l-a indemnat sa incerce pe langa traseele montane si trasee de catarare si escalada si, imbinand utilul cu placutul, a avut experinta lucrului la inaltime fapt ce l-a ajutat sa inteleaga mai bine pericolele in timpul utilizarii echipamentelor de alpinism.
Citeste mai mult
Razvan David
O persoană cu zâmbetul pe buze permanent, pusă pe șotii și bancuri, dar de încredere și de bază în orice situație dificilă
Citeste mai mult
Diana Chilea
Diana are un suflet nomad, iar pașii au purtat-o până acum pe 4 continente: Africa, America de Nord, America de Sud și Europa.  Este omul pe care îl vrei lângă tine indiferent de destinație. Veselia ei, camaraderia, simțul organizatoric și stăpânirea de sine sunt doar câteva dintre calitățile ei. 
Citeste mai mult

Tura se organizează pentru un număr minim de 30 de participanți. În situația în care grupul minim nu se strânge sau excursia nu se realizează din vina organizatorului, Oxigen Tour va returna banii celor înscriși în cadrul pachetului turistic.