Legendele Oxigenului în Olimp 2018

Trekking, Climbing, Party, Relaxing
Last minute
Pret redus

Cand?

05-09 septembrie 2018

Unde?

Olimp

Cat?

175,00€
130,00€

Locuri disponibile

0

De sase ani consecutivi, primul week-end din septembrie reprezinta pentru prietenii Oxigen ascensiune pe Olimp spre varfurile Skala (2866) si Mytikas (2918m) , distractie pe vaporul capitanului Kostas si vizita insulei celebrului pirat Barbarossa - Skiathos.

Ne întâlnim miercuri seara, la ora 22 00, la Hotel Horoscop, Piața Unirii, ne urcăm în Autocarul Bucuriei și pornim spre Grecia. Filme, jocuri, muzica, povesti sau glume – avem liber la distractie pe autocar. 

Sosim în Platamonas cand soarele deja incalzeste nisipul, coboram din autocar și alergăm spre mare! Avem o zi intreaga la dispozitie pentru plaja în Marea Egee. Când se lasă seara,ne intalnim sa punem la cale ascensiunea din ziua urmatoare pe muntele legendelor si sa ne pregătim echipamentul.

Este ziua cea mare - urcăm pe Olimp! Plecăm dis de dimineata cu autocarul, trecem prin Litochoro numit și ”Orașul Zeilor” si ajungem in Prionia, o locație aflată la 1.100m. In drumul nostru spre varf vom face o mica pauza la refugiul A pentru sandvisuri si pentru autoevaluarea conditiei fizice. În preajma apusului, suntem deja înapoi în zona de cazare si sarbatorim muntele la malul marii.

 Cine mai are inca energie dupa traseul din ziua trecuta, porneste in excursie pe insula Skiathos – una dintre ele mai intime, seducătoare și sălbatice destinații de vacanță din lume – un paradis! Cei care vor sa se relaxeze vor petrece ziua pe una dintre plajele din Platamonas.

Duminică admiram inca o data rasaritul, bem cafeaua pe terasa si pornim spre Bucuresti

Echipament necesar:

- bocanci 3 sezoane 

Participarea la această excursie este condiționată de echiparea participanților cu încălțăminte pentru drumeție, de 3 sezoane (acoperă glezna, oferă stabilitate și confort ridicat în deplasare). Mai multe informații despre încălțămintea potrivită găsești aici https://www.oxigentour.ro/blog/echipament-montan-bocanci-partea1

- windstopper / geacă impermeabilă

- pantaloni de trekking

- cremă cu factor de protecție UV

- ochelari de soare

- șapcă / buff

- rucsac de tură 30-35l

- lanternă frontală

- parazăpezi

- bețe trekking (opțional)

- bidon apă

- senvișuri / dulciuri

Tariful include:
- transport autocar pe tot parcursul excursiei cu urmatoarele dotari: aer conditionat, scaune rabatabile, instalatie audio-video, spatiu pentru bagaje;
- asigurare bagaje si calatori, diurna, cazare si masa soferi; 
- 3 nopti cazare in camping Platamonas, bungalouri 
- ascensiune montana pe Olimp insotiti de ghizi;


Servicii neincluse:
- Asigurarea medicală si storno;
- Mesele neincluse;
- Băuturile alcoolice şi nealcoolice;
- excursia optionala pe insula Skiathos;
- loc preferential in autocar.

Inscrierile se fac prin achitarea unui avans de 25% din costul excursiei pana la data de 25 iulie 2017. Costul total al pachetului “Ascensiune in Olimp” trebuie achitat pana pe data de 25 august 2018. 

Pentru plata efectuată prin „depunere numerar” la casieriile ING se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, ne rezervăm dreptul de a modifica programul propus în cadrul acestui pachet turistic.

 

Modalitate de plată

Pentru rezervarea unui loc, puteți achita:

  • cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 (reper: Metrou Tineretului sau Timpuri Noi);
  • achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
  • prin transfer bancar, cu mentiunea la detalii plata: "Olimp" + numărul de persoane pentru care se face plata, în contul: RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK  RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank
  • prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.


Vă rugăm să efectuați plățile în conformitate, în caz contrar existând posibilitatea ca plata dvs. să nu fie validată. Vă mulțumim!


Expediția se realizează dacă se înscrie un numpr de minim 30 turiști.

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar

Sorin Delivasile
Dornic să descopere lucruri noi și să împărtășească experiențele sale, Sorin știe să îți ofere încrederea în tine și certitudinea că tu poți lua cele mai bune decizii indiferent de situație. Cu o gândire strategică și analitică se dovedește a fi un ghid montan dedicat și de încredere.
Citeste mai mult
Ștefan Ionescu
Experiența lui în alpinism și atelierele de park adventure și ture montane îl fac pe Ștefan un bun planificator al celor mai senzaționale aventuri. Cu o gândire strategică și practică, Ștefan este un ghid cu temeinice cunoștințe tehnnice, remarcat de foarte multă lume și iubit de turiști.
Citeste mai mult

Tura se organizeaza cu un numar minimum de 30 de participanti.

Daca nu se strange numarul mentionat, Oxigen Tour returneaza suma achitata.