Trekking de o zi pe Vanatoarea lui Buteanu II

Trekking, City Break, Relaxing

Cand?

21 iulie 2018

Unde?

Vanatoarea lui Buteanu

Cat?

135,00 lei

Locuri disponibile

0

Fagaras, un masiv impunator, ce isi asteapta vizitatorii calm, pentru a le oferi cele mai frumoase privelisti. Pe un traseu ce ne bucura privirea si sufletul. Cu panorame ce iti taie rasuflarea si te fac sa crezi ca esti pe acoperisul lumii.

Hai cu noi pe un traseu spectaculos pana la 2507 m altitudine.

Ne intalnim dis de dimineata la ora 6:00 la Hotel Horoscop – Piata Unirii. Plini de energie si cu pofta de calatorie vom merge cu Autocarul Bucuriei pe ruta Bucuresti-Pitesti-Curtea de Arges-Balea Lac.

Odata ajunsi la destinatie, ne echipam cu rucsacul de tura si pornim pe traseul Balea Lac-Saua Caprei-Varful Vanatoarea lui Buteanu 2507 m cu retur in Saua Caprei. Urmam poteca spre Lacul Capra, un spectaculos lac glaciar aflat pe versantul de sud al masivului Făgăraș. Il pozam din toate unghiurile si in toate pozitiile si continuam traseul spre Monumentul Eroilor. Traseul de coborare ne indruma spre refugiul Salvamont din Transfagarasan de unde vom fi preluati de Autocarul Bucuriei dupa 6 ore de traseu, cu directia Bucuresti.

Suntem in cel mai impunator masiv din tara, 2.400 de kilometri pătraĹŁi de munti acoperiĹŁi cu obiective turistice unice, cascade şi lacuri glaciare, peisaje şi panorame infinite. MunĹŁii Făgăraş, cel mai apropiat loc de cer din România.

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Vanatoarea lui Buteanu": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 9 iulie . Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 11 iunie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Echipament necesar:

- bocanci 3 sezoane

- windstopper / geacă impermeabilă

- pantaloni de trekking

- cremă cu factor de protecție UV

- ochelari de soare

- șapcă / buff

- rucsac de tură 25-30l

- lanternă frontală

- parazăpezi

- bețe trekking (opțional)

- bidon apă

- senvișuri / dulciuri

 

Tariful expediției include:

- transport cu autocarul pe traseul propus

- ghid pe toată durata traseului

 

Tariful nu include:

- mesele nespecificate

- cheltuielile personale

- loc preferential in autocar - 10 euro

Andrei Voicu
Andrei este o persoană veselă și dedicată - el este cel care îți va oferi un zâmbet și un gând bun oricând are ocazia.
Citeste mai mult
Razvan David
O persoană cu zâmbetul pe buze permanent, pusă pe șotii și bancuri, dar de încredere și de bază în orice situație dificilă
Citeste mai mult

Tura se realizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In cazul in care tura nu se realizeaza din vina Oxigen Tour, agentia va returna banii persoanelor care au achitat pachetul.