Fereastra Zmeilor. Hai Hui prin Făgăraș

Cand?

08 septembrie 2018

Unde?

Fereastra Zmeilor

Cat?

130,00 lei

Locuri disponibile

0

Dacă ai fost pe Transfagarasan de “n” ori, stii deja pe de rost conturul Lacului Bâlea, pe Valea lui Stan mergi deja cu Oxigen doar ca sa faci rapel de pe viaduct, si inca mai vrei o tura usoara de o zi, tine minte doua vorbe cu rezonanță de basm: Fereastra Zmeilor. Nu te gandi ca vei gasi aici toti zeii Olimpului, sau ferestre unde sa te traga curentul. Este vorba de o spartura in stanca unde daca soarele si cerul se indura de efortul calatorului poti admira spre rasarit creata splendida a Fagarasului.

Sambata la ora 06:00 dimineața plecăm din fața Hotelului Horoscop, cu Autocarul Bucuriei. Drumul trece repede – mai atipim, ne mai trezim. Odata ajunsi pe Transfagarasan destinatia e numai una: Fereastra Zmeilor. Poteca ce urca la Fereastra Zmeilor porneste din Transfagarasan, la inceput domol, apoi din ce in ce mai pieptis – si dureaza aproximativ 2 ore. Nu te speria. E numai bine pentru niste muschi care au stat toata saptamana la birou. Inainte sa ajungi la Fereastra propriu-zisa, vei trece de Refugiul Fereastra Zmeilor.  De aici pana la Portita Arpasului si Fereastra Zmeilor mai sunt fix 20 minute pe ceas. Locul e bun de popas, masă, poze nesfârșite, admirat cu jind în stânga și-n dreapta.

Dar gata cu visarea. Ne intoarcem in Transfagarasan cu o portie buna de Oxigen in plamani si plecam spre Bucuresti unde ne propunem sa ajungem in jurul orei 22.00. Pentru ziua de sambata planifica-ti un traseu de aproximativ 6 ore, privelisti frumoase, creste semete si un Fagaras ca in poveste.

Nu stim cate sanse mai avem sa mai prindem Transfagarasanul deschis toamna aceasta – macar sa profitam din plin cat se poate inca.

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Fereastra Zmeilor": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pachetul se achita integral pana la data de 29 august.  Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 29 august. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

 

Echipament necesar:

Participarea la această excursie este condiționată de echiparea participanților cu încălțăminte pentru drumeție, de 3 sezoane (acoperă glezna, oferă stabilitate și confort ridicat în deplasare). Mai multe informații despre încălțămintea potrivită găsești aici:  https://www.oxigentour.ro/blog/echipament-montan-bocanci-partea1

- bocanci 3 sezoane

- windstopper / geacă impermeabilă

- pantaloni de trekking

- cremă cu factor de protecție UV

- ochelari de soare

- șapcă / buff

- rucsac de tură 25-30l

- lanternă frontală

- parazăpezi

- bețe trekking (opțional)

- bidon apă

- senvișuri / dulciuri

 

Tariful expediției include:

- transport cu autocarul pe traseul propus

- ghid pe toată durata traseului

 

Tariful nu include:

- mesele nespecificate

- cheltuielile personale

- loc preferential in autocar - 10 euro

Tura se organizează pentru un număr minim de 30 de participanți. În situația în care grupul minim nu se strânge sau excursia nu se realizează din vina organizatorului, Oxigen Tour va returna banii celor înscriși în cadrul pachetului turistic.