Escapadă în Delta Dunării si Muntii Macin - 2018

Trekking, Relaxing

Cand?

19-20 mai 2018

Unde?

Delta Dunarii

Cat?

250,00 lei

Locuri disponibile

2

Dobrogea este un ținut puțin cunoscut și deosebit de spectaculos. De la cei mai vechi munți din țară și până în Delta Dunării te poți bucura de peisaje unice. Țestoasa dobrogeană, flori multicolere, roci antice, pește cu un gust care îți răsfață papilele gustative. Toate te așteptă într-un weekend de poveste în Delta Dunării și Munții Măcin.

Vom face trekking pe Macin si vom petrece doua zile relaxante in Delta.


 

Ne intalnim dis de dimineata la ora 6:00 la Hotel Horoscop – Piata Unirii si parasim Bucurestiul in cautarea verii spre tinutul insorit: Dobrogea!

Prima zi va fi dedicata traseului stravechi al Muntilor Dobrogeni si vom face cunostinta cu testoasa de Macin. Traseul va fi unul relaxant care urca pana la 467.7 m. Spre seara, drumul spre cazare ne duce la un alt obiectiv demn de vizitat in aceasta zona, Lacul Iacobdeal. Este unul antropic, iar culoarea de smarald, limpezimea apei și forma de căldare creează o imagine inedită, semănând cu un lac glaciar, lucru ce face ca acest loc să fie unic. Este inconjurat de pereți smălțuiți de granit, maluri abrupte și se spune că in dâncimile sale ar trăi pești mari.

Încheiem ziua la Hotel City din Tulcea si ne pregatim pentru excursia cu barca in Delta Dunarii.

 

Adunarea la ora 7 pentru mic dejun si plecarea spre port. Ziua de astazi o dedicam Deltei Dunarii. Ne vom bucura de frumusetea acestui paradis, vom admira pasarile si vegetatia stufoasa. Un tinut exotic unde vom avea sansa de a vedea mii de specii de copaci, plante, animale… Vom lua pranzul in mijlocul Deltei Dunarii, in mod traditional, la o cherhana. Cu gazde primitoare si dornice de a ne arata tainele Deltei.

Cei ce nu doresc participarea la aceasta excursie, pot face un tur al falezei din Tulcea si se pot bucura de delicatesele oferite de restaurantele specifice.

Spre seara lasam imaginile sa se deruleze in minte pe drumul catre Bucuresti, unde vom ajunge in jurul orei 22:00.


 

Echipament necesar:

- bocanci 3 sezoane / trekkeri

- windstopper / geacă impermeabilă

- pantaloni de trekking

- cremă cu factor de protecție UV

- ochelari de soare

- șapcă / buff

- rucsac de tură 30-35l

- lanternă frontală

- bețe trekking (opțional)

- bidon apă

- senvișuri / dulciuri

 

Tariful include:
-transport cu autocarul pe tot parcursul excurisiei;
- cazare la Hotel City Tulcea – 1 noapte;
- Mic dejun;
- Ghid pe toate traseele turistice;

 

Servicii neincluse:

 -  Mesele neincluse

 - Băuturile alcoolice şi nealcoolice;

 -  Excursie optionala pe Delta Dunarii cu barca pe o perioada de 7 ore + pranz la cherhana: 180lei,

 - Taxa vizitare Parcul National Macin - 6 lei

 - loc preferential in autocar - 10 euro

 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul 
www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Delta Dunării": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. 
https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:

contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 30 aprilie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 9 aprilie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Gabriela Gingu
Gabriela este persoana care se ocupă de marketingul și de imaginea Oxigenului. Ea reuşeşte să facă cu succes legătura între marketing şi aventură, și în același timp ne temperează şi ne promovează valorile.
Citeste mai mult
Diana Chilea
Diana are un suflet nomad, iar pașii au purtat-o până acum pe 4 continente: Africa, America de Nord, America de Sud și Europa.  Este omul pe care îl vrei lângă tine indiferent de destinație. Veselia ei, camaraderia, simțul organizatoric și stăpânirea de sine sunt doar câteva dintre calitățile ei. 
Citeste mai mult

  Excursia se realizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In cazul in care tura nu se realizeaza din vina Oxigen Tour, agentia va returna banii persoanelor care au achitat pachetul.