O zi de plajă și relaxare la Balcic II

City Break, Party, Relaxing

Cand?

11 august 2018

Unde?

Krapets

Cat?

150,00 lei

Locuri disponibile

0

E august iar noi mergem la mare, la Balcic să admirăm miile de flori din grădina Reginei Maria. Apoi ne relaxăm pe o plajă sălbatică din Krapets. Hai cu noi la o zi de relaxare în Balcic și Krapets.

 

Cum se va desfășura vacanța nostră?

Ne întâlnim cu ghizi verzi de la Oxigen dis de dimineață la ora 6:00, la Hotel Horoscop, Piața Unirii și ne îmbarcăm în Autocarul Bucuriei care ne va purta către Balcic.

Prima noastră oprire este în Balcic. Vizităm castelul Reginei Maria, ne afundăm în istorie și ne delectăm cu vinul regal de la cramă. Avem 2 ore la dispoziție să ne încărcăm cu energie pozitivă și să ne îmbogațim cunoștiintele. 

După două ore de plimbare a venit timpul pentru relaxare. Ne urcăm în autocar și pornim către satul pescăresc Krapets. Este situat pe malul Mării Negre, la 42 km de Balcic. Aici vom face cunoștiință cu o plajă sălbatică, în genul Vama Veche, dar care are și beach-bar, și umbrele & șezlonguri. Avem în jur de 3-4 ore pentru plajă și volei în nisip.

După o zi de plajă și relaxare, ne întoarcem în București în jurul orei 22:00 în funcție de trafic și vamă.

Tariful include:

- Transport cu autocarul pe ruta menționată

- Ghid

Nu sunt inscluse: 

- Intrarile la obiective-  Castelul si gradinile Reginei Maria- 14 leva

- Mesele nespecificate

- Loc preferential în autocar - 10 euro

 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Balcic": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pachetul se achita integral pana la data de 3 august in limita locurilor disponibile.

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Adrian Ionel
Adi, așa cum îi spun apropiații, este o persoană sociabilă, organizată și plină de energie.
Citeste mai mult
Gabriela Gingu
Gabriela este cel mai bun exemplu care demonstrează ca nu neapărat numărul de trasee pe munte te face un ghid bun, ci empatia fata de turisti, dedicarea, pasiunea și dragostea pentru aventura și pentru palpitant. Este mereu acolo când ai nevoie de ajutor, îi place să fie organizata și nu ezita sa spună 'da' provocărilor. A descoperit iubirea pentru munte acum 2 ani și, de atunci, continua sa-l exploreze și sa-l îndrăgească mai tare cu fiecare tura.
Citeste mai mult

Această tură se organizează pentru un număr minim de 30 de participanți. În cazul în care ecursia nu se va desfășura din vina agenției, Oxigen Tour returnează banii persoanelor care au plătit acest pachetul turistic.