O zi la Balcic si Kaliakra

City Break, Relaxing

Cand?

17 martie 2018

Unde?

Balcic

Cat?

135,00 lei

Locuri disponibile

0

E martie. Ghioceii încep să își scoată capetele firave din zăpadă, iar noi mergem să ne bucurăm de venirea primăverii cu o excurie de o zi la Balcic și Kaliakra. Aventurile in Bulgaria nu ne-au dezamgit niciodată.

Dacă vrei te relaxezi o zi, departe de București, și să te plimbi într-un orășel care o dată a fost pământ românesc, atunci raspunsul este: aventura la Castelul Reginei Maria.

Hai cu noi la Balcic să descoperim cât de fermecător este tărâmul unde, conform legendei, soția regelui Ferdinand şi-a lăsat inima.

 

Ne întâlnim cu ghizi verzi de la Oxigen dis de dimineață la ora 6:00, la Hotel Horoscop Piața Unirii și ne îmbarcăm în Autocarul Bucuriei care ne va purta către Balcic.

Mai întâi ne vom opri la Kaliakra, o peninsulă alungită în vârful căreia se află o fortăreață desprinsă din basme, de pe vremea războiului Ruso-Turc din 1787. Aceasta ne va oferi o panoramă splendidă asupra mării și coastei marine. Tot aici vom afla legenda celor 40 de fecioare și vom mânca cele mai delicioase midii.Suntem în vacanță!

La câțiva kilometrii distanță, ajungem în Balcic. Vizităm castelul Reginei Maria, ne fundăm în istorie și ne delectăm cu vinul regal de la cramă. Avem 3 ore la dispoziție să ne încărcăm cu energie pozitivă și să ne îmboțim cunoștintele. 

După așa o zi frumoasă de relaxare, ne întoarcem în București în jurul orei 23:00. 

Tariful include:

- Transport cu autocarul pe ruta menționată

- Ghid

Nu sunt inscluse: 

- Intrarile la obiective - Kaliakra - 3 leva; Castelul si gradinile Reginei Maria- 14 leva

- Mesele nespecificate

- Loc preferential în autocar - 10 euro

 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Balcic": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 1 martie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 10 martie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Adrian Ionel
Adi, așa cum îi spun apropiații, este o persoană sociabilă, organizată și plină de energie.
Citeste mai mult
Gabriela Gingu
Gabriela este cel mai bun exemplu care demonstrează ca nu neapărat numărul de trasee pe munte te face un ghid bun, ci empatia fata de turisti, dedicarea, pasiunea și dragostea pentru aventura și pentru palpitant. Este mereu acolo când ai nevoie de ajutor, îi place să fie organizata și nu ezita sa spună 'da' provocărilor. A descoperit iubirea pentru munte acum 2 ani și, de atunci, continua sa-l exploreze și sa-l îndrăgească mai tare cu fiecare tura.
Citeste mai mult

Această tură se organizează pentru un număr minim de 30 de participanți. În cazul în care ecursia nu se va desfășura din vina agenției, Oxigen Tour returnează banii persoanelor care au plătit acest pachetul turistic.