O zi la Balcic si Kaliakra

City Break, Relaxing

Cand?

17 martie 2018

Unde?

Balcic

Cat?

135,00 lei

Locuri disponibile

0

E martie. Ghioceii încep s─â î╚Öi scoat─â capetele firave din z─âpad─â, iar noi mergem s─â ne bucur─âm de venirea prim─âverii cu o excurie de o zi la Balcic ╚Öi Kaliakra. Aventurile in Bulgaria nu ne-au dezamgit niciodat─â.

Dac─â vrei te relaxezi o zi, departe de Bucure╚Öti, ╚Öi s─â te plimbi într-un or─â╚Öel care o dat─â a fost p─âmânt românesc, atunci raspunsul este: aventura la Castelul Reginei Maria.

Hai cu noi la Balcic s─â descoperim cât de fermec─âtor este t─ârâmul unde, conform legendei, so╚Ťia regelui Ferdinand ┼či-a l─âsat inima.

 

Ne întâlnim cu ghizi verzi de la Oxigen dis de diminea╚Ť─â la ora 6:00, la Hotel Horoscop Pia╚Ťa Unirii ╚Öi ne îmbarc─âm în Autocarul Bucuriei care ne va purta c─âtre Balcic.

Mai întâi ne vom opri la Kaliakra, o peninsul─â alungit─â în vârful c─âreia se afl─â o fort─ârea╚Ť─â desprins─â din basme, de pe vremea r─âzboiului Ruso-Turc din 1787. Aceasta ne va oferi o panoram─â splendid─â asupra m─ârii ╚Öi coastei marine. Tot aici vom afla legenda celor 40 de fecioare ╚Öi vom mânca cele mai delicioase midii.Suntem în vacan╚Ť─â!

La câ╚Ťiva kilometrii distan╚Ť─â, ajungem în Balcic. Vizit─âm castelul Reginei Maria, ne fund─âm în istorie ╚Öi ne delect─âm cu vinul regal de la cram─â. Avem 3 ore la dispozi╚Ťie s─â ne înc─ârc─âm cu energie pozitiv─â ╚Öi s─â ne îmbo╚Ťim cuno╚Ötintele. 

Dup─â a╚Öa o zi frumoas─â de relaxare, ne întoarcem în Bucure╚Öti în jurul orei 23:00. 

Tariful include:

- Transport cu autocarul pe ruta men╚Ťionat─â

- Ghid

Nu sunt inscluse: 

- Intrarile la obiective - Kaliakra - 3 leva; Castelul si gradinile Reginei Maria- 14 leva

- Mesele nespecificate

- Loc preferential în autocar - 10 euro

 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Balcic": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expedi╚Ťiei.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 1 martie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 10 martie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Adrian Ionel
Adi, a╚Öa cum ├«i spun apropia╚Ťii, este o persoan─â sociabil─â, organizat─â ╚Öi plin─â de energie.
Citeste mai mult
Gabriela Gingu
Gabriela este persoana care se ocup─â de marketingul ╚Öi de imaginea Oxigenului. Ea reu┼če┼čte s─â fac─â cu succes leg─âtura ├«ntre marketing ┼či aventur─â, ╚Öi ├«n acela╚Öi timp ne tempereaz─â ┼či ne promoveaz─â valorile.
Citeste mai mult

Aceast─â tur─â se organizeaz─â pentru un num─âr minim de 30 de participan╚Ťi. În cazul în care ecursia nu se va desf─â╚Öura din vina agen╚Ťiei, Oxigen Tour returneaz─â banii persoanelor care au pl─âtit acest pachetul turistic.