Trekking de 1 zi spre Vârful Postăvaru

Trekking

Cand?

31 martie 2018

Unde?

Postavaru

Cat?

117,00 lei

Locuri disponibile

0

Ai fost vreodată pe Vârful Postăvaru altfel decât la schi?

Oxigen te invită să pornești în căutarea anotimpurilor, într-o excursie relaxantă printre brazi și poieni largi, din Poiana Brașov până pe Vârful Postăvaru și înapoi.

Lasa deoparte agitatia si haosul urban si vino cu noi intr-o aventura de o zi la munte.

 

Ne întâlnim de dimineață la ora 6:00 la Hotel Horoscop – Piața Unirii. Ne îmbarcăm în Autocarul Bucuriei și pornim pe Valea Prahovei spre Brașov.

Odată ajunși în Poiana Brașov, începe aventura! Vom căuta primele flori ale primăverii și vom afla de unde și-a căpătat numele Peștera de Lapte. Apoi, pe măsură ce urcăm spre Vârful Postăvaru, ne vom bucura de ultima zăpadă.

Cine dorește, poate vizita un colț uitat de lume, Schitul din Postăvaru. Aici își duce traiul călugărul Onufrei, numit uneori și ultimul pustnic al României.

Ne vom continua ascensiunea spre Vârful Postăvaru, de unde vom avea o panoramă de 360° spre Masivul Piatra Mare, Munții Neamțului, Bucegi, Piatra Craiului și Făgăraș.

Dacă vremea ne va permite, vom lua o porție generoasă de soare și apoi, cu bateriile încărcate, vom porni spre Cabana Postăvaru, cel mai vechi adăpost funcțional din Munții Carpați. Aici putem încerca senzaționala ciorbă de fasole, desertul casei sau poate cel mai bun ceai cu rom încercat vreodată. Din fața cabanei putem admira creasta Pietrei Craiului, depresiunea Branului, Releul de pe Coștila și Colții Morarului din Bucegi.

 

Echipament necesar:

- Bocanci (obligatoriu)

- Rucsac de tura (obligatoriu)

- Geaca (obligatoriu)

- Bete de trekking (optional)

- Pantaloni de trekking (obligatoriu)

- Frontala/Lanterna

- Pelerina de ploaie

- Parazapezi

 

Tariful include:
- Transport cu autocarul
- Ghidaj


Nu sunt incluse: cheltuielile personale.

 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Postavaru": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 5 martie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 21 martie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Radu Ghiorma
Radu G. este o persoană dedicată și serioasă. Îi place să ofere siguranță turiștilor, de aceea este tot timpul calculat. Este dispus să împărtășească tainele muntelui cu ceilalți, și face acest lucru cu plăcere. În același timp, Radu este fotograful Oxigen, o pasiune ce și-o asumă pe cele mai dificile trasee - pentru ca tu să ai amintiri imortalizate!
Citeste mai mult
Gabriela Gingu
Gabriela este cel mai bun exemplu care demonstrează ca nu neapărat numărul de trasee pe munte te face un ghid bun, ci empatia fata de turisti, dedicarea, pasiunea și dragostea pentru aventura și pentru palpitant. Este mereu acolo când ai nevoie de ajutor, îi place să fie organizata și nu ezita sa spună 'da' provocărilor. A descoperit iubirea pentru munte acum 2 ani și, de atunci, continua sa-l exploreze și sa-l îndrăgească mai tare cu fiecare tura.
Citeste mai mult

Tura se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In situatia in care grupul minim nu se strange, sau excursia nu se realizeaza din vina organizatorului, Oxigen Tour va returna banii celor inscrisi in cadrul pachetului turistic.