City break în Sofia

City Break

Cand?

14-15 aprilie 2018

Unde?

Sofia, Bulgaria

Cat?

78,00€

Locuri disponibile

0

Dacă îți dorești să petreci un weekend într-o capitală modernă, cu străzi înțesate de istorie, cultură, spații verzi și locuri interesante de oferit, atunci răspunsul este un city break în Sofia!

Localizată în inima Balcanilor, capitala Bulgariei este un loc al contrastelor, unde arhitectura romano-bizantină se contopește armonios cu modernitatea, cu localurile vesele și cu o atmosferă care binedispune orice călător. Dacă vă spunem că am pregătit și o scurtă plimbare pe muntele celebru de lângă Sofia, Vitosha, atunci weekendul de relaxare este complet.

 Start de city break! La ora 6:00 ne întâlnim în fața Hotelului Horoscop și pornim să ne deconectăm pentru puțin timp de responsabilități și griji. Ajungem în Sofia în jurul prânzului și părăsim Autocarul Bucuruiei să explorăm străduțele capitalei. Vizităm cea mai mare biserică finalizată din Balcani, Catedrala „Sfântul Alexandru Nevski”, Teatrul Național „Ivan Vazov”, cutreierăm parcurile și Centrul Vechi. Fiecare are verde să descopere frumusețile capitalei.

Privim vitrinele cu suveniruri și încercăm să nu ne cheltuim toți banii pe vestitele săpunuri în formă și cu miros de trandafiri.


 

 

 Ne trezim, ne bem cafeaua și avem o provocare pentru pasionații de drumeții: trekking pe Muntele Vitosha. Cei care preferă să-și continue plimbările printre străduțele Sofiei, sunt liberi să o facă. Iar pentru iubitorii de adrenalină propunem experiența paraglidingului deaspura capitalei Bulgariei.

Pentru că vrem să animăm drumul de întoarcere, ne oprim să explorăm Peștera Saeva Dupka, ale cărei formațiuni calcaroase ne induc senzația că vizităm o biserică maestuoasă.

Pornim spre București, iar dacă traficul ne permite, ajungem în jurul orei 22.

Cat costa toata distractia? 78 Euro

Tariful include:

-          Transport cu autocarul pe ruta Bucuresti – Sofia si retur;

-          Cazare 1 noapte cu mic dejun la hotel Simona Art *** in Sofia;

-          Insotitor roman de grup de tot parcursul excursiei;

 

Tariful nu include:   Mesele si orice alte cheltuieli nespecificate in cadrul cheltuielilor incluse;

 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "City break Sofia": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 25 martie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 4 arpilie martie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar.

Ștefan Ionescu
Experiența lui în alpinism și atelierele de park adventure și ture montane îl fac pe Ștefan un bun planificator al celor mai senzaționale aventuri. Cu o gândire strategică și practică, Ștefan este un ghid cu temeinice cunoștințe tehnnice, remarcat de foarte multă lume și iubit de turiști.
Citeste mai mult
Gabriela Gingu
Gabriela este cel mai bun exemplu care demonstrează ca nu neapărat numărul de trasee pe munte te face un ghid bun, ci empatia fata de turisti, dedicarea, pasiunea și dragostea pentru aventura și pentru palpitant. Este mereu acolo când ai nevoie de ajutor, îi place să fie organizata și nu ezita sa spună 'da' provocărilor. A descoperit iubirea pentru munte acum 2 ani și, de atunci, continua sa-l exploreze și sa-l îndrăgească mai tare cu fiecare tura.
Citeste mai mult

City breakul se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti.

Daca nu se strange numarul mentionat, Oxigen Tour returneaza suma achitata.