Concurs
Win An
Adventure

Circuit Egipt : Calatorie de 5 stele pe urmele zeilor

City Break, Safari, Party, Relaxing

Cand?

20-30 septembrie 2018

Unde?

Egipt

Cat?

849,00€

Locuri disponibile

15

Egiptul – leaganul civilizatiilor, taramul faraonilor si a eternelor piramide. Va propunem un circuit impresionant de 10 nopti ce ne va purta de-alungul Nilului pe urmele egiptenilor, grecilor, romanilor si al arabilor ca apoi sa poposim pe tarmul Marii Rosii pentru un bine meritat desfat all inclusive si relaxare.

Garantam ca aventura in Egipt nu va va dezamagi asteptarile.

CAIRO

Plecam seara via Istanbul si aterizam in caldurosul Cairo unde vom face cunostinta cu ghidul nostru egiptean, dupa care urmeaza transferul la hotel cu vedere catre Marile Piramide.

Cazare : Hotel Le Méridien Pyramids *****

PLATOUL GIZA - SAQQARA

Ne indreptam de dimineata pe Platoul de la Giza unde vom putea sta in umbra marilor giganti: Piramidele lui Kheops, Kefren si Mikerinos. Vom vizita si Muzeul Barcii lui Keops, o minune a lumii antice pastrata secret pana in 1954, precum si Marele Sfinx ce sta de straja intregului peisaj. Dupa pranz urmeaza un popas in necropola de la Saqqara, unde vom putea vedea prima piramida reala a Egiptului, Piramida in trepte a faraonului Djoser ( apartinand celei de a III –a dinastii).

Cazare : Hotel Le Méridien Pyramids *****

Masa: Mic dejun / Pranz

MUZEUL DE EGIPTOLOGIE - CAIRO ARAB

In aceasta dimineata  facem o incursiune in istoria Egiptului Antic la Muzeul Egiptean din Cairo, unde cu ajutorul ghidului nostru, vom calatori peste 3000 de ani in trecut. Dupa pranz vom realiza un tur de oras cu autocarul si ne vom opri la cele mai importante edificii arabe pe care Cairoul le poate oferi: Citadela orasului, Moscheea Muhammad Ali, Orasul Mortilor, Bazarul Khan el Khalili. Seara ne indreptam spre statia de tren din Giza sa prindem trenul de noapte (cuseta inclusa) catre Luxor.

Cazare : Cuseta de doua persoane pe trenul Cairo - Luxor

Masa: Mic dejun | Cina completa pe tren

EMPLUL PHILAE – GRADINA BOTANICA A LORDULUI KITCHENER

Indata ce pasim pe taramul nubian vom merge sa vizitam Templul Philae inchinat zeitei Isis, ca apoi sa vedem Obeliscul Neterminat si sa vizitam Gradina Botanica a lordului Kitchener de pe insula cu acelasi nume.

Cazare : Hotel Movenpick Resort Aswan *****

Masa: Mic dejun

ABU SIMBEL 

Dis de dimineata, luam micul dejun la pachet si calatorim la granita de sud a Egiptului, pentru a vizitaComplexul de temple de la Abu Simbel, inchinate celui mai prolific faraon al istoriei antice, Ramses al II-lea (cel Mare) si sotiei sale, Nefertari.
La intoarcere in Aswan, dupa un pranz copios, avem program liber de explorat acest oras.

Cazare : M/S Blue Shadow***** sau similar

Masa: Mic dejun / Pranz / Cina

KOM OMBO – EDFU– LUXOR

Suntem pe Nil si ne oprim sa vizitam templul inchinat zeului Sobek (zeul crocodil) de la Kom Ombo si la cel mai bine pastrat templu din Egipt, Templul lui Horus de la Edfu. Destinatia noastra este Luxor, vom trece prin ecluza de la Esna si ne bucuram de un apus de soare minunat.

Cazare : M/S Blue Shadow***** sau similar

Masa: Mic dejun / Pranz / Cina

VALEA REGILOR – VALEA REGINELOR - TEMPLUL LUI HATCHEPSUT – COLOSII LUI MEMNON

Pentru a evita multimile, ne vom trezi devreme si dupa micul dejun ne pregatim sa vizitam Valea Regilor – locul unde faraonii au hotarat sa ramana pentru eternitate ascunsi in mormintele sapate direct in piatra. Dupa aceea, mergem pe cealalta parte a versantului muntos si vizitam Valea Reginelor – locul vesnic al celor mai importante femei din Egiptul Antic si continuand cu Templul lui Hatchepsut, femeia ce a condus Egiptul in calitate de faraon, unica in istoria acestei civilizatii. La intoarcerea in Luxor ne oprim sa admiram Colosii lui Memnon, de fapt ai lui Amenhotep al III-lea , si intelegem cat de mult inseamna istoria scrisa versus cea orala.

Cazare : M/S Blue Shadow***** sau similar

Masa: Mic dejun / Pranz / Cina

KARNAK - LUXOR - HURGHADA

Luxor este gazda celor mai importante complexe de temple din Egipt: Complexul de Temple Karnakunde toti marii faraoni incepand cu Egiptul Mijlociu au lasat eternitatii marca lor in acest loc si Templul Luxor, un loc inchinat nu zeilor din cer, ci regenerarii faraonilor, acei zei de pe pamant. Ne luam la revedere de la Luxor, de la Nil, de la desert si ne indreptam spre tarmul Marii Rosii, unde vom incepe sa petrecem mini sejurul nostru all inclusiv in perla statiunilor – Hurghada.

Cazare : Hotel Hilton Hurghada Resort*****

Masa: Mic dejun / Pranz

 

HURGHADA

Program liber.

Cazare : Hotel Hilton Hurghada Resort*****

Masa: Soft All Inclusive

HURGHADA

Program liber.

Cazare : Hotel Hilton Hurghada Resort*****

Masa: Soft All Inclusive

HURGHADA

Dupa-amiaza e timpul sa spunem „Pe curand” paradisului acvatic din Hurghada si ne indreptam spre aeroport pentru transferul aerian catre Cairo. Aici petrecem cateva ore in duty-free inainte sa ne imbarcam pentru cursa Cairo – Bucuresti.

Cazare : Hotel Hilton Hurghada Resort*****

Masa: Mic dejun

Tariful pentru un grup minim de 20 persoane: 849 euro.

In cazul in care nu se strange acest numar,  se va plati o taxa suplimentara in valoare de 150 euro.

Tariful include

- 2 nopti cazare in Cairo la Hotel Le Méridien Pyramids ***** (5 stele) cu mic dejun inclus in camera dubla cu vedere la piramide sau similar

- 1 noapte cazare cuseta clasa I pe trenul de noapte dintre Cairo si Aswan

- 1 noapte cazare in Aswan la Hotel Movenpick Resort ***** (5 stele) cu mic dejun inclus in camera dubla cu vedere la Nil sau similar

- 3 nopti cazare pe vas de croaziera M/S Blue Shadow***** (5 stele) sau similar cu pensiune completa

- 3 nopti cazare in Hurghada la Hotel Hilton Hurghada Resort***** (5 stele) in regim soft all inclusive (nu include bauturile alcoolice) in camera dubla sau similar

- toate transferurile intre obiective cu autocar lux **** (4 stele) cu aer conditionat + apa bonuspentru fiecare pasager

- Intrarile la toate obiectivele ce se regasesc in itinerariu

- Ghid roman si ghid egiptean pe parcursul intregului circuit

- Bacsisul (obligatoriu in Egipt)

Tariful nu include: 

- Zbor international BUCURESTI - CAIRO si retur 

- Viza turistica pentru Egipt - 25 USD

- Optionalele

Orice alta activitate nespecificata in itinerariu

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar

 

Rares Davidoglu
Rares este genul de persoana enciclopedie. Il intrebi ceva si nu se mai termina discutia pana cand nu afli cine, de ce, cand, cum si pe unde
Citeste mai mult

Circuitul se organizeaza pentru un numar minim de 10 de participanti. In cazul in care circuitul nu se realizeaza din vina agentiei, Oxigen Tour va returna banii persoanelor care au platit pachetul.

Rezerva

Oferte recent adaugate

Articole populare