Aventura si salbaticie in Cheile Varghisului

Trekking, Relaxing

Cand?

16 iunie 2018

Unde?

Cheile Varghisului

Cat?

130,00 lei

Locuri disponibile

0

Rezervatia naturala Cheile Varghisului - un loc putin cunoscut insa cu o mare bogatie naturala. Zona este considerată unul dintre cele mai spectaculoase obiective geografice din Tinutul Secuiesc. Oxigen organizeaza un tur de o zi care te duce intr-un loc cu totul nou, plin de pesteri si locuri subterane ce asteapta sa fie vizitate.

Ne intalnim plini de energie dis de dimineata la 6:00 – Hotel Horoscop – Piata Unirii si pornim pe ruta Bucuresti-Brasov-Varghis. Inainte de a ajunge la destinatie, vom face un popas pentru a vizita Castelul Daniel. Acesta fost construit in prima jumatate a secolului XVII pe mosia de la Talisoara a capitanului adjunct al tinutului Trei Scaune – Daniel Mihály, primita in dar de la principele Bethlen Gábor. Dupa o frumoasa portie de istorie ne continuam drumul catre Varghis. Odata ajunsi, pornim pe un traseu relaxant in salbaticile chei.

Intr-un areal de 4 km au fost explorate pana acum 120 de pesteri. Unele dintre ele vor fi vizitate si de noi. Ne vom bucura de natura si de coloristica rarelor specii de plante din zona.

Tariful acestei expeditii este de 130 de lei si include:
-transport cu autocarul pe ruta propusa
-ghid insotitor pe tot parcursul traseului

Nu sunt incluse:
-cheltuieli personale
-intrarile la obiective: Castelul Daniel (5 lei); taxa de intrare in Cheile Varghisului (2 lei)


 
Radu Ghiorma
Radu G. este o persoană dedicată și serioasă. Îi place să ofere siguranță turiștilor, de aceea este tot timpul calculat. Este dispus să împărtășească tainele muntelui cu ceilalți, și face acest lucru cu plăcere. În același timp, Radu este fotograful Oxigen, o pasiune ce și-o asumă pe cele mai dificile trasee - pentru ca tu să ai amintiri imortalizate!
Citeste mai mult
Razvan David
O persoană cu zâmbetul pe buze permanent, pusă pe șotii și bancuri, dar de încredere și de bază în orice situație dificilă
Citeste mai mult

Tura se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. Daca excursia nu se realizeaza din vina agentiei Oxigen Tour, vom returna banii persoanele care au achitat excursia.