1 iunie la Emen si Hotnitsa

Trekking, City Break, Party, Relaxing

Cand?

01 iunie 2018

Unde?

Emen si Hotnitsa

Cat?

150,00 lei

Locuri disponibile

0

De 1 iunie vrem să evadăm din haosul urban și să explorăm frumusețile naturii, care știm că sunt aproape nelimitate. Nu ne mărginim la teritoriul natal, ci plecăm peste graniță, la vecinii bulgari. Mergem să explorăm două canioane si două cascade în aceeași zi: Canionul Emen,Canionul Hotnitsa, Cascada Momim Skok si Kaya Bunar. Promitem că te vor lăsa cu gura căscată!

Dis-de-dimineață întâmpinăm Autocarul Bucuriei, la ora 06:00. Alungăm ultimele urme ale somnului, pentru că în Autocar nu se doarme, ci se râde și se socializează.

Ne oprim la Canionul Emen, de la începutul traseului vom fi întâmpinați de Peștera Emen, cea mai adâncă din Balcani (3113 metri). Vom pătrunde în tenebre, acompaniați de sunetul liliecilor. Apoi ne lăsăm mângâiați din nou de razele soarelui și mergem să ne plimbăm prin sălbaticul canion. Atenție! Peisajul ne va tăia răsuflarea.

Aventura continuă cu superba cascadă turcoaz *Momin Skok*, înaltă de aproximativ 10 metri. Numele căderii de apă înseamnă *Fata tânără care sare* și face referire la trecutul tumultuos al Bulgariei când multe tinere se aruncau în gol de pe stânci, alegând mai degrabă să moară decât să devină nevestele turcilor.

Nu vă faceți plauri de odihnă, pentru că explorăm și Canionul Hotnitsa. Vom traversa podețe din lemn care ne vor pune la încercare nivelul de adrenalină și spiritul aventurier, vom admira verdele crud al naturii, ne vom lăsa ademeniți de fiecare colțișor care este desprins din poveștile cu zâne. Nu avem cum să ignorăm cascada Kaya Bunar, de un albastru ireal care completează armonios peisajul. Vă sfătuim să lăsați aparatul foto din mână și să vă concentrați la scări, pentru că necesită atenție.

După ce ne delectăm cu incredibilul tărâmului bulgăresc, pornim înapoi spre Autocarul Bucuriei și ne îndreptăm spre casă.  

Echipament necesar:

- bocanci 3 sezoane

- buf/sapca/palarie

- crema de protectie solara

- ochelari de soare

- bidon de apa

- pantaloni de trekking

- tricou de schimb

- mancare pentru toata ziua(nu vom opri la restaurant sa mancam)

 

Tariful include:

-transport cu autocarul pe traseul propus

- ghid insotitor pe toata perioada excursiei

 

Nu include:

- mesele 

- loc preferential in autocar 

- cheltuielile personale

 

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Emen": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 25 mai . 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.

 

Narcis Ionescu
Un mare iubitor de natură cu o experiență de 7 ani în alpinism, Narcis este un ghid montan pe care te poțu baza. Este foarte sociabil și îi place să se apropie de turiști, să îi învețe ce știe și să le ofere siguranță. Plin de încredere, el cunoaște foarte bine secretele muntelui și este deschis pentru a împărtăși experiențe minunate cu cei din jurul lui.
Citeste mai mult
Gabriela Gingu
Gabriela este persoana care se ocupă de marketingul și de imaginea Oxigenului. Ea reuşeşte să facă cu succes legătura între marketing şi aventură, și în același timp ne temperează şi ne promovează valorile.
Citeste mai mult
Diana Chilea
Diana are un suflet nomad, iar pașii au purtat-o până acum pe 4 continente: Africa, America de Nord, America de Sud și Europa.  Este omul pe care îl vrei lângă tine indiferent de destinație. Veselia ei, camaraderia, simțul organizatoric și stăpânirea de sine sunt doar câteva dintre calitățile ei. 
Citeste mai mult

Excursia se realizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In cazul in care excursia nu se realizeaza din vina agentiei, Oxigen Tour returneaza banii persoanelor care au achitat acest pachet turistic.