La inceput de an traversam Bucegii!

Trekking, Climbing, Relaxing

Cand?

20-21 ianuarie 2018

Unde?

Cabana Padina

Cat?

200,00 lei

Locuri disponibile

1

Incepem anul cu aventura. La inceput de an traversam Bucegii, le admiram platoul inzapezit si ne cazam la Padina. Iarna aceasta Oxigen face Bucegiul la pas. Hai si tu!

Plecam din Bucuresti sambata dimineata la ora 06.00 si ne indreptam spre orasul Sinaia. Traseul propus: Sinaia – Cota 1400 – ┼×aua Vârfului cu Dor (1925 m) ( telescaun) - Valea Izvorul Dorului - ┼×aua L─âptici (1830 m) - Cabana Padina (1509 m). Traseul ofer─â pespective superbe asupra platoului Bucegilor. Cazarea va avea loc la Cabana Padina, unde ne vom bucura de privelistea impresionanta a Masivului Bucegi. Seara ne vom incalzi in fata celui mai frumos foc de tabara facut in zapada.

Dis de dimineata ne adunam fortele pentru traseul spectaculos de iarna spre Cabana Babele. Odata ajunsi in platoul Bucegi, ne clatim privirile si sufletele cu toti muntii de jur imprejur. În peisajul acesta uria╚Ö-alb ╚Öi lipsit de mi╚Öcare, ne facem drumul prin zapada, ne jucam cu bulgari, si facem fotografii. Pranzul ne gaseste la Cabana Piatra Arsa, in fata unui bol mare cu ciorba aburinda. Incalziti si revigorati, continuam coborarea pe Piciorul Petrei Arse pana in Sinaia, unde Autocarul Bucuriei ne asteapta. 

Echipament necesar:

- Bocanci (obligatoriu)

- Rucsac de tura (obligatoriu)

- Geaca de iarna (obligatoriu)

- Bete de trekking (optional)

- Pantaloni de trekking (obligatoriu)

- Frontala/Lanterna

- Pelerina de ploaie

- Parazapezi

 

Costul acestei expedi╚Ťii este:
- 225 lei – pentru cazare in Cabana Padina noua (camere de 2,3 sau 4 locuri cu toaleta in camera): 38 locuri;
- 200 lei – pentru cazarea in Cabana Padina veche (camere de 4, 6  locuri in camera cu toaleta pe etaj): 10 locuri;

Tariful include:
- Cazarea – in optiunea specificata (+mic dejun);
- Transport cu autocarul ( Bucuresti – Sinaia si retur);
- Ghidaj

Nu sunt incluse: telescaun Sinaia cota 1400- cota 2000, mesele nespecificate in pachet ┼či celelalte cheltuieli personale.

Modalitate de plata:
Pentru rezervarea unui loc, puteti achita:
• cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
• achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
• prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Bucegi": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank. Pentru transferurile in lei va rugam ca acestea sa fie facute la cursul ING Standard de vanzare. https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar 
• prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expedi╚Ťiei.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati:
contact@oxigentour.ro  / 0771.465.864

Pentru rezervarea unui loc, trebuie achitat un avans de minim 50% din tariful excursiei pana la data de 10 ianuarie. Avansul se pierde in proportie de 100% pentru retrageri ulterioare datei de 15 ianuarie. 

*Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica ruta propusa in expeditie daca vremea se anunta nefavorabila.
 

╚śtefan Ionescu
Experien╚Ťa lui ├«n alpinism ╚Öi atelierele de park adventure ╚Öi ture montane ├«l fac pe ╚śtefan un bun planificator al celor mai senza╚Ťionale aventuri. Cu o g├óndire strategic─â ╚Öi practic─â, ╚śtefan este un ghid cu temeinice cuno╚Ötin╚Ťe tehnnice, remarcat de foarte mult─â lume ╚Öi iubit de turi╚Öti.
Citeste mai mult
Marius Marcu
Marius este al─âturi de Oxigen de aproape 5 ani, experien╚Ť─â ce i-a schimbat radical via╚Ťa! Fire sociabil─â ╚Öi energic─â, iube╚Öte muntele ╚Öi natura. Un om de ├«ncredere pe care te po╚Ťi baza, Marius este expertul nostru ├«n prim ajutor, fiind ├«ntotdeauna ├«n alert─â ╚Öi atent la fiecare pas pe care ├«l facem.
Citeste mai mult

Tura se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti. In situatia in care grupul minim nu se strange, sau excursia nu se realizeaza din vina organizatorului, Oxigen Tour va returna banii celor inscrisi in cadrul pachetului turistic.