Rafting, tiroliana si cel mai adanc Canion din Europa

Trekking, City Break, Rafting, Relaxing

Cand?

30 mai-03 iunie 2018

Unde?

Muntenegru

Cat?

215,00€

Locuri disponibile

3

Vacanta in Muntenegru profita de ziua libera data de stat: 1 iunie. Sa vedem cum ne facem planurile. 

Drumul spre Muntenegru strabate peisaje de vis, iar combinatia dintre munte si rafting pe Tara aduce cele mai tari senzatii. Toate le vom experimenta in aceasta excurie. Ne reintoarcem in Muntenegru, vizitam Belgrad si Sarajevo si ne aventuram pe cea mai mare tiroliana din Balcani (peste Canionul Tara). Sosele inguste si foarte inguste, peisaje pe care nu ni le vom putea scoate din minte fac din circuitul in Muntenegru, Serbia si Bosnia o aventura de neuitat. 

Pentru inscrieri si informatii ne puteti suna la 0771.465.864 sau da un mail la andrei@oxigentour.ro

30 mai - 31 mai: Bucuresti - Sarajevo

La ora 21:00 se imbarcam in Autocarul Bucuriei de la Hotel Horoscop din Piata Unirii si plecam pe traseul Pitesti - Craiova - Turnu Severin. Ajungem in Sarajevo in jurul pranzului. Ne cazam si incepem sa colindam stradutele vechiului oras ramas in istorie pentru incidentul ce a dus la declansarea Primului Razboi Mondial. Cu toate ca asezarea isi are radacinile in preistorie, orasul modern a fost construit ca o fortareta otomana in secolul al 15-lea.

1 iunie:  Rafting pe Tara 

Il alungam pe Mos Ene de pe gene si ne improspatam fortele cu un mic-dejun satios. Apoi ne deplasam pe ruta Sarajevo – Foca – Scepan Polje. Ajungem in jurul pranzului in zona celebrului Canion Tara. Rafting pe Tara si multa adrenalina vor fi cuvintele de ordine ale orelor ce urmeaza. 

Vom fi ghidati de instructori bosnieci sau muntenegreni (care s-au oprit din crescut abia la 2 m). Ne vom imbraca in neoprene și vom lasa adrenalina sa ne pulseze in vene, pentru ca urmeaza sa ne bucuram de 3 ore de rafting pe Tara.

Dupa asa experienta wow, incheiem ziua cu o cina in stil traditional sarbesc si schimbam impresii. In felul acesta, tesem povesti minunate cu care ii vom  vraji si ii vom face gelosi pe cei de acasa.

2 iunie: Zipline - cea mai mare tiroliana din viata ta + Belgrade

Dupa un somn odihnitor si dupa micul-dejun , ne imbarcam in autocarul Bucuriei si pornim spre Belgrade, dar nu inainte de a ne da pe cea mai tare tiroliana din Muntenegru. Vom pluti deasupra raului Tara pe o lungime de sute de metri. Vom simti aventura la propriu. Ajungem in Belgrade dupa-amiaza. Facem un tur panoramic, admiram Citadela Kalemegdan (fost punct de aparare al orasului), Biserica Sfanta Sava, Parlamentul. Ne petrecem nopatea in capitala Serbiei.

Sarbatorim ultima noapte de vacanta in stil oxigenesc: veselie cat cuprinde.

 

3 iunie: Belgrade- Bucuresti

Dupa micul dejun, impachetam si setam destinatia Bucuresti. Ajungem acasa spre seara, cu o multe amintiri si o vancata despre care vrem sa povestim iar si iar.

Tariful include:

- transport autocar pe tot parcursul excursiei;

- 1 noapte cazare in Belgrad Hotel ***, camere de 2 pers;

- 1 noapte cazare Muntenegru  – Rafting Centre, camere de 2, 4 sau 6 persoane;

-1 noapte cazare in Sarajevo, camere de 2 pers;

- 3 X mic dejun;

- Tur oras Belgrad, tur oras Sarajevo;

- ghid insotitor pe tot parcursul excursiei;

 

Servicii neincluse:

- Asigurarea medicală si storno;

- Mesele neincluse;

- Băuturile alcoolice şi nealcoolice;

- Rafting pe Tara, instructaj, inchirierea echipamentului necesar pentru rafting: incaltaminte și imbracaminte neopren, caști de protecție și vestă de salvare – 30 Euro;

- Tiroliana peste canionul Tara - 10 euro;

*Cei ce doresc un loc preferential in autocar il pot achizitiona prin achitarea unui supliment de 10 euro la inscriere.

 

Modalitate de plata, pentru rezervarea unui loc, puteti achita:

  • cash la sediul Oxigen pe Bulevardul Gh. Sincai, nr 9, bl 3, Sc A, ap 6 ( reper: Metrou Tineretului sau Timpuri );
  • achitand online pe site-ul www.oxigentour.ro prin platforma de rezervare-plata - completand informatiile din stanga.
  • prin transfer bancar in conturile cu mentiunea la detalii plata: "Circuit Muntenegru": RO11INGB0000999906048760 - LEI - ING BanK  RO90INGB0000999906144241 - EURO - ING Bank
  • prin „depunere numerar” la casieriile ING. Atentie, pentru depunere numerar se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, ne rezervăm dreptul de a modifica programul propus în cadrul acestui pachet turistic.

Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Plata serviciilor in lei se face la cursul ING Standard de vanzare pentru tranzactii Online, disponibil la linkul: https://www.ing.ro/ing-in-romania/informatii-utile/curs-valutar

Sorin Delivasile
Dornic să descopere lucruri noi și să împărtășească experiențele sale, Sorin știe să îți ofere încrederea în tine și certitudinea că tu poți lua cele mai bune decizii indiferent de situație. Cu o gândire strategică și analitică se dovedește a fi un ghid montan dedicat și de încredere.
Citeste mai mult
Andrei Voicu
Andrei este o persoană veselă și dedicată - el este cel care îți va oferi un zâmbet și un gând bun oricând are ocazia.
Citeste mai mult
Marius Marcu
Marius este alături de Oxigen de aproape 5 ani, experiență ce i-a schimbat radical viața! Fire sociabilă și energică, iubește muntele și natura. Un om de încredere pe care te poți baza, Marius este expertul nostru în prim ajutor, fiind întotdeauna în alertă și atent la fiecare pas pe care îl facem.
Citeste mai mult

Această tură se organizează pentru un număr minim de 30 de participanți. În cazul în care excursia nu se va desfășura din vina agenției, Oxigen Tour returnează banii persoanelor care au plătit acest pachetul turistic.