Vacanta de 1 Decembrie in Chisinau

City Break, Party, Relaxing

Cand?

30 noiembrie-03 decembrie 2017

Unde?

Chisinau

Cat?

850,00 lei

Locuri disponibile

40

Anul acesta Oxigen si-a propus sa sarbatoreasca Romaneste ziua Nationala la Chisinau! Vom combina gusturile traditionale cu ia romaneasca si bineinteles cu cele mai alese vinuri! Vom strabate locurile in care mestesugurile stravechi sunt pastrate cu sfintenie,  in care natura este pretuita iar oamenii sunt inimosi.  Hunii, slavii, turcii, tatarii, ungurii si romanii s-au luptat de-a lungul istoriei pentru bogatiile Moldovei. Astazi ne putem desfata simturile si privirile in voie timp de 4 zile profitand de vacanta de 1 decembrie la Chisinau vizitand vestitele Crame Cricova sau rezervatia Orheiul Vechi.

30 noiembrie - ora 06:00. Ne intalnim dis de dimineata in fata hotelului Horoscop de la Piata Unirii si pornim cu Autocarul Bucuriei spre “Regatul Vinului”. Ajungem in jurul orei 15:00, ne cazam, apoi pornim la pas prin centrul orasului spre principalele obiective: Universitatea, Statuia lui Stefan cel Mare, Mitropolia Basarabiei, Aleea Clasicilor, Arcul de Triumf, Parlamentul si Cladirea Presedintiei Republicii Moldova. Prima seara in Chisinau o petrecem intr-un restaurant cu preparate traditionale.

1 decembrie -  Ziua Nationala a Romaniei o vom petrece in probabil cel mai spectaculos loc din Republica Moldova – Rezervatia Orheiul Vechi – un complex muzeal sub cerul liber. Vom fi impresionati de formatiunile calcaroase ale defileului dar si de pesterile din stanci, unele sapate si extinse pentru a fi transformate in chilii. Nu ratam ocazia de a vizita renumitele Beciuri Cricova. Denumite “Perla vinificatiei moldave”. Cramele Cricova reprezinta un complex subteran unic, cunoscut in intreaga lume pentru labirinturile sale uriase dar mai ales prin vinurile excelente. Mai adaugam si ca produce vin spumant dupa metoda celebrului Pierre Perignon? Bacchus sa traiasca!

2 decembrieImediat dupa micul dejun alegem dintre excursiile optionale pe care le avem la dispozitie: spectaculoasele galerii subterane de la Milestii Mici cu cea mai numeroasa colectie de vinuri din lume sau beciurile cramei Purcari, neschimbate din 1827 care pastreaza o parte a patrimoniului national – renumita colectie de vinuri Purcari. In Conacul Purcari vom afla secretele crearii vinurilor stravechi si vom degusta vinuri de legenda.

3 decembrie Ne indreptam spre Bucuresti, dar nu inainte de a vizita unul dintre cele mai frumoasa orase ale Romaniei: Iasi! Ne plimbam prin centrul orasului pentru a admira Palatul Culturii, Catedrala Metropolitana, parcul Copou, Teatrul National,  biserica Trei Ierarhi sau Universitatea Alexandru Ioan Cuza.  Ajungem in Bucuresti in jurul orei 23:00.

Tariful include:

  • Transport cu autocarul Bucuresti – Chisinau si retur si catre obiectivele mentionate in program

  • Cazare + mic dejun la Hotel Europa din Chisinau in camere de 2 persoane

  • Ghid pe tot parcursul excursiei

Servicii neincluse:

  • Mesele neincluse in program

  • Bauturile

  • Loc preferential in autocar;

  • Excursiile optionale mentionate in program: 

- vizita la restaurant preparate traditionale in centrul Chisinau;

- Excursie ghidata cu degustare a celor mai populare 4 tipuri de vinuri spumante la beciurile Cricova. Aprox. 30 euro;

- Excursie ghidata si degustare a 4 tipuri de vin  la Conacul Purcari – aprox. 10 eur;

- Excursie galeriile subterane Milestii Mici – aprox. 14 eur;

  • Alte cheltuieli nespecificate in randul cheltuielilor incluse;


Cetăţenii români care doresc să călătorească în Republica Moldova nu au nevoie de viză.
Intrarea în Republica Moldova se face în baza paşaportului valabil cel puţin 3 luni de la data intrării sau a cărţii de identitate românești aflate în prezent în circulație.
 

Inscrierile se fac prin achitarea unui avans de 30% din costul excursiei pana la data de 1 noiembrie 2017. Costul total al pachetului "Vacata de 1 Decembrie in Chisinau" trebuie achitat pana pe data de 20 noiembrie 2017.

Prin „depunere numerar” la casieriile ING  se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, ne rezervăm dreptul de a modifica programul propus în cadrul acestui pachet turistic. 
Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs. sa nu fie validata. Va multumim!

Sorin Delivasile
Dornic să descopere lucruri noi și să împărtășească experiențele sale, Sorin știe să îți ofere încrederea în tine și certitudinea că tu poți lua cele mai bune decizii indiferent de situație. Cu o gândire strategică și analitică se dovedește a fi un ghid montan dedicat și de încredere.
Citeste mai mult
Andrei Voicu
Andrei este o persoană veselă și dedicată - el este cel care îți va oferi un zâmbet și un gând bun oricând are ocazia.
Citeste mai mult

Excursia se organizeaza pentru un numar minim de 30 de participanti.

Daca nu se strange numarul mentionat, Oxigen Tour returneaza suma achitata.

Ne pare rau dar oferta a expirat.

Te asteptam in urmatoarele noastre ture

Oferte recent adaugate

Articole populare